Medlem
Sonic 2

Har köpt ett Sega 16-bitars av en vänn och då fick jag med Buck Rogers, Muhammad Ali Heavyweight boxing och Sonic the Hedgehog 2. Dom två första var inte direkt nånting att hänga i julgranen dock men har spelat mycket värre spel.

Sonic 2 har varit det spel som jag gillat mest på Sega 16-bitars, Det är snabbt och det är inte så mycket tänkande i det spelet allting går framåt hur man än gör verkar det som. Men endel banor är mer kluriga än andra då man måste tänka på att hitta luft eller hamna på rätt plattformar. Så det finns banor som man gillar och sådana som man hatar (allting med vatten hatar jag).

Det som var lite unikt med sonic 2 var att man kunde spela 2 spelare, en som Sonic och en som räven Tails eller Miles (vad heter han??) Det som var sämst dock med detta var att kameran endas paneras efter Sonic så om Tails råkar hamna utanför bild så "dog" han, men efter några sekunder så kom han tillbaka igen från luften. Spelet är fortfarande otroligt bra och skulle vara så skoj om Sega kunde göra ett riktigt Sonic spel igen.. och skita i allting med 3D. Dom kunde göra spel förut men varför är allting så barnsligt nuförtiden?

Nej nu skall jag titta på Hells Kitchen. Ha det!

#blogg

Medlem
Sonic 2

Usch för undervattensbanorna även om den i ruinerna är ganska mysig, tummen upp för casinobanorna och ja, Sonic 2 äger fortfarande!

ps heter han inte Miles Tails? ds


signatur

Tempus fugit.

Medlem

har för mig att hans nickname är tails och hans riktiga namn är miles.

1
Skriv svar