Tävling!

Medlem
Tävling!

I julas fick jag en datormus av min sambo, jag är nöjd med denna, men samtidigt tycker jag att min förra datormus är så fruktansvärt skön!
Men sambons julklapp vinner då jag inte behöver så många knappar på min datormus som min f.d mus hade.
Därför tänkte jag ha en liten fredags tävling där du kan vinna min f.d mus som självklart är i topp skick!

<b>Det enda du ska göra är att berätta för mig hur ditt drömspel skulle vara upplagt och hur det skulle ha sett ut.</b> Kanske GTA (din stad)?? Det hade jag tyckt hade varit riktigt coolt!
Tänk att få köra runt i sin egen stad och göra allt man kan göra i GTA. Kanske till och med Virtual Reality tillsammans med detta spelet? Oh my, sweet!

Så sätt igång och fundera nu och din motivering vill jag ha i bland mina kommentarer.

<b>Vinnaren kommer att utses kl 20:30 imorgon.</b>

Priset för bästa motivering vinner som skrivet ovan en MX Revolution datormus och en icemat glas musmatta.
Läs mer om datormusen här: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/...

<center>
<img src="http://paulstamatiou.com/wp-content/uploads/2006/10/mxrevolut...">
<img src="http://images.tigerdirect.com/itemDetails/S105-1004call1.jpg">
</center>
Good Luck!

#blogg

Medlem
Tävling!

Jag skulle vilja ha ett RTS/FPS/MMO-kombo, som inte fungerar att spela på konsoller öht och är så bra att alla Fanboi-fighter slutas så fort någon nämner det.


signatur

dom förnedrar hela Gamer-world!!!

Medlem

Jag saknar det som BF1942 hade. Sköna fordon på stora kartor med som mål att ta över alla flaggor(conquest). Jag har inte haft den spelgjädjen sen man slutade med BF1942, inte ens BF2. Jag väntar faktiskt på att DICE ska sätta sig på att göra en BF1942 Remake så man kan börja spela i klan igen, på det sättet det var kul.

Viktiga element är att fordonen samt diverse vapen som i BF1942 ska vara begränsade. Det ska inte vara Jetplan för det är alldeles för enkelt(jag spelade mycket BF2 också) utan det ska kräva att man tränar lite extra för att bli bättre än alla andra.

Stora kartor kräver strategier vilket gör att varje man får en speciell roll. Att bara kunna storma och vinna är inte så kul.
BF's sätt att hantera kartor är också bra på det sättet att kartan anpassar sig efter antalet spelare, fast det skulle vara lite roligare om det kunde göra det i realtid. T.ex. man har startat en server för 64 spelare - men om det bara är 12 spelare i början måste man springa över hela kartorna om dom är för stora och det kan lätt bli trisst och man byter server eller stänger ner spelet. Det ska finnas ett alternativ för admin som kunde kallas "Dynamic map" eller nått liknande där kartans gränser utvidgas beroende på antalet spelare som ploppar in på servern.

Fler idéer kommer säkert senare.

Medlem

Quake med dig som slutboss, nuff said!


signatur

Tempus fugit.

Medlem

darkfall;)


signatur

Wai

Medlem

Jag tänker mig ett spel i Rome: Total War-anda. Tiotusentals karaktärer i sin armé, alla utställda välorganiserat över spelplanen. Framför mig ser jag motståndarens armé med lika stora styrkor.

Jag väljer min taktik och går till attack. Precis innan styrkorna slås samman i en stor srid så byter jag vy och spelet förvandlas till förstaperson. Jag är en vanlig soldat i slagfältet och det är upp till mig att överleva.

Spelet skulle innehålla en avancerad, men lätthanterlig spelkontroll som tillät spelaren att verkligen slåss som han/hon ville, dock helt utan att spelaren skulle vara överlägsen motståndaren i HP och styrka. Ett pilregn skulle t.ex. döda spelaren lika mycket som datorn/motspelaren (online).

När som helst skulle det gå att byta till den strategiska vyn igen (Igen: Tänk Rome) och sköta striden där. Man skulle även hamna i den vyn när man dog i förstaperson.

När man inte var i strid så skulle en klassisk kartvy användas. Här såg man marken man erövrat och vilka handelsvägar och transportvägar man hade. Kartan skulle vara kraftigt inspirerad av Rome, återigen. Här skulle man även tillåtas expandera sina arméer, samtidigt som man valde vilka trupper man skulle ta med i strid och var man skulle attackera (tänk Mark of Chaos).

I striderna så skulle man bjudas på avancerad grafik med animationer och fightingsystem som inte tillät "slå, slå, slå, DÖD!"-taktik. Istället skulle man vara tvungen att leta efter svaga punkter i rustningen och skada fienden genom dessa (tänk Dark Messiah).

Jag vet inte jag, det kanske inte är genomförbart, men mäktigt skulle det vara. Tänk att stå i förstapersonsvy och se strider mellan tusentals detaljerade soldater. Hot från flera håll och en känsla av hjälplöshet, samtidigt som att man vet att man påverkar striden.

Det hade varit det ultimata spelet tillika mitt drömspel!

Medlem

Mitt drömspel skulle nog vara som GTA IV med lite utav Fable 2 möjligheterna att t.ex. gifta sig, skaffa barn och kunna köpa allt. Sedan skulle det utspela sig i Stockholm, bara för att jag älskar denna stad. ^^ Spelet skall också använda sig utav CryEngine2 eller Dunia engine och det ska ha mycket multiplayer egenskaper samt en story som vore en blandning mellan GTA IVs och Bioshocks.

Då. Då skulle jag vara nöjd.


signatur

Wune - "jo jag klarar crysis på high på allt för jag har 4 gig i ram minne. och dom är på 800 Mhz." - I lol'ed

Medlem

Det ska vara ett plattformsspel där Daniel Svensson är huvudperson.

Spelet går ut på att möta olika hinder och fienden, t.ex en katt som har tagit Halo-gubben till gisslan.
Man får mer liv genom att dricka ett 24-pack Coca Cola som finns utplacerade lite här och där.
Du har tillgång till en Iphone. Till denna kan du efterhand köpa nya program via appstore som kan vara nyttiga för att komma vidare i spelet.

Bossen i spelet är grisen "sambo-bloggaren". Grisen har en rad olika efterföljare, så som två högskole-tjejer.

Något i den stilen skulle bli mitt drömspel.

Inaktiv

Det skulle nog vara ett survival spel som är en blandning mellan skalan av staden i GTA, känslan i I Am Legend, 28 Days Later, Dawn of the Dead och co-op från Left 4 Dead. Det gäller att hantera sina resurser och försöka överleva så länge som möjligt. Men vem vet, mitt drömspel kanske blir till verklighet då I Am Alive släpps (synd bara att det saknas zombies ).

1
Skriv svar