Aftonbladet spelar Bionic Commando

Inaktiv
Aftonbladet spelar Bionic Commando

<img src="http://gfx.aftonbladet.se/template/ver1-0/gfx/logos/v1/aftonb...">

I dagens Aftonbladet finns en preview på Binoic Commando. Det är en hel sida och texten kommer från FZ-kollegan Alfred (Superplay) som också skriver för Aftonbladet. För er som inte köper tidningen, vilket vi rekommenderar att man gör då det ser mycket skönare ut där än på webben, så kan du klicka här för att läsa på deras hemsida.

2009 är här. Och nu är det inte många dagar kvar till onsdag, dagen då alla är tillbaka på plats. De flesta var på plats redan i fredags och de sista är tillbaka på onsdag. I USA händer det redan grejer, då på CES-mässan i Las Vegas. Där visas Bionic Commando upp på ett evenemang som Capcom arrangerar på Planet Hollywood Hotel. CES är mässan där alla nya tv-apparater och annat visas upp, men det känner du säkert redan till. Det ska bli mycket spännande läsning under veckan att se vad som finns på plats, höra om vilka nya prylar som kommer inom kort - och kanske bli aningen bitter att man inte väntade med att köpa ny tv-apparaten och så vidare.

Ha en bra söndag och trettondagsafton. Glöm inte att heja på Sverige i junior-vm. Orden krossa Kanada känns nära till hands.

#blogg

Medlem
Aftonbladet spelar Bionic Commando

Den previewen var ju, ööhm.. Lång? Motsvarar väl mer info-sidan om spelet än en preview.


signatur

dom förnedrar hela Gamer-world!!!

Medlem
Skrivet av Zelaxe:

Den previewen var ju, ööhm.. Lång? Motsvarar väl mer info-sidan om spelet än en preview.

Dagstidningar/morgontidningar har inte så många tecken per artikel, vilket gör att det heller inte blir så långa texter. Så, för ett enda spel och en preview är det ganska mycket till och med.

Medlem

Som vanligt när det gäller Aftonbladet var det det värsta skiten jag har läst i förhandstittsväg.

Medlem

Jag skall också vara lite kylig och säga att vad Aftonbladet har att säga bryr jag mig inte om. Inget personligt mot skribenten men jag vet vad AB oftast är. Dynga.

Medlem

Fz är min portal till nyheter


signatur

Rawr

1
Skriv svar