Omogen på ett moget sätt

Medlem
Omogen på ett moget sätt

Jag spelade in 5 avsnitt av House igår natt som jag tidigare idag kollade igenom.
Serien House är bra, lite mesig, men bra. Jag som hypokondriker har dock lite problem med denna serien ibland då smärta i lilltån kan innebära en grym död.
Jag satt och tittade och plötsligt högg det till i magen. Jag blev rädd och tänkte direkt att jag låg där hos House och hans gäng och de tittade på mig, sa att min magsmärta beror på något farligt. Sen 10 sekunder efter den tanken bubblar min mage till som en sån här "water cooler" och sen så var allt som vanligt igen och jag lutade mig tillbaka i soffan igen. "Not this time Dr. House, not this time" tänkte jag.

<img src="http://www.global-b2b-network.com/direct/dbimage/50083855/Wat...">
<b>Water Cooler</b>

Nu ska jag tala om min överskrift och det är att jag är 27 år men mogen som om jag vore 10 år.
Senast i somras gjorde jag och min vän bort oss som vanligt när man ska sitta och vara seriös. Vår kompis hade gift sig dagen innan och på morgonen var det frukost tillsammans med alla gästerna på bröllopet.
Vi satt i en avskiljd frukost salong på hotellet och min kompis och hans fru stod där framme och öppnade paket. Allting var perfekt. Då de öppnar paket som är lite finare gick det ett sus genom alla gästerna som satt och tittade "ouuuhhhh".
Jag flinade till men sen märkte jag att när det var något mindre fint så lät det inte ett skit i rummet.
Jag satt och väntade på att de skulle öppna min och min sambos present och hoppades verkligen att de skulle läsa kortet, som vi köpte på en liten ICA affär 20 minuter innan de bytte ringar i kyrkan. Min omogna vän var också med och handlade detta skit kortet och han väntade också på att de skulle läsa upp det.

Några minuter senare så kommer vårt kort upp i min väns hand.
Jag trycker ihop mina läppar för att inte förstöra hela harmonin i rummet.
Han börjar läsa och då kommer det, det som förstör allt. "Ouuuuhh" låter det i rummet. Alla tycker det är jättefint och jag börjar skratta som en idiot.
Såklart börjar min mogna vän brevid mig också skratta och våra sambos hyshar oss konstant och de skäms, riktigt mycket.
Den nygifta kompisen tittar om han stängt sin gylf några gånger och detta får oss att skratta ännu mera.
Jag försöker skölja ner skrattet med hett kaffe med det hamnar såklart i näsan alltihopa istället för i halsen.
Usch, det var overkligt omoget och bakis var man ju också!

Det som fick mig att tänka på detta var att jag just nu sitter och sneglar på nobellprisutdelningen på svt. Tänk om man suttit där och behövt lyssna på dessa människorna? Där är ju helt tyst och minsta lilla felsägning eller nervösitet hade fått mig att ligga dubbelvikt, detta vet jag.

Tragiskt Daniel, tragiskt.

Nu ringde precis min kompis från mcdonalds, han säger att han har en massa mat de snart ska slänga för det har legat mer än 20 minuter. Då kommer slaskhinken direkt! Det vet han!
Nom nom nom nom!!!

#blogg

Medlem
Omogen på ett moget sätt

Om nom nom nom nom

Inaktiv

Åh. Hämta mig på vägen nästa gång. Vill också äta gammal mat

Medlem
Skrivet av Maagz:

Åh. Hämta mig på vägen nästa gång. Vill också äta gammal mat

Jag åt en big tasty, en pommes, en pommes till fast de som är formade som våfflor?!, 2 cheese och en kaffe samt en dipp. Ont i hjärtat, men mår bra av sockret just nu! HAHA!

1
Skriv svar