Hetaste svenska utvecklaren

Inaktiv
Hetaste svenska utvecklaren

Idag kom senaste numret av en svensk speltidning, som får förbli namnlös i det här blogginlägget, och det var ett nummer vi såg fram emot. Det för att vi kände till att det skulle vara previews på Bionic Commando och Wanted: Weapons of Fate. Dessutom hann de få med en spalt om Terminator Salvation. Ja, de fick med alla våra spel under utveckling i en och samma tidning.

Wanted hamnade på mest efterlängtade-listan som redaktörerna sammanställer till varje nummer. Det var en mycket glädjande överraskning - och det fanns en till. Den kan du läsa i sin fullo nedan.

<img src="http://www.grin.se/img/uploads/Image/Diverse2/gamreactor_plus...">

Vi är jätteglada - och stolta - att vi hamnat på plus & minus-listan, och att vi dessutom får så fina ord skrivna om oss.

Nästa vecka återkommer vi med GRIN Olympics II. Och kanske ett luciatåg av sällan skådad klass. En sällan skådad låg klass det vill säga.

Ha en bra helg!

#blogg

Medlem
Hetaste svenska utvecklaren
Citat:

GRIN Olympics II

Ahh, älskar alla "interngrejer" ni kör. Så himla kul att kolla när ni kör sådana där strumprace o.s.v eller hur Simon satt och lyssnade när samma låt loopades i evigheter : D

Ni lägger väl upp de båda i videoform?

Kul att ni får så mycket beröm från spelmedier också. Det märks att ni har respekt då inte spelen blir avfärdade som dåliga licensspel direkt.


signatur

<Raven> I tried setting my hotmail password to penis.
<Raven> It said my password wasn't long enough. :(

Medlem

Håller med q0rra, sånt är riktigt kul att se. Gratulerar att tidningarna gillar er

Nu har jag också fått min mössa, tack så enormt mycket! Den sitter fint på huvudet, väldigt skön också.

1
Skriv svar