Epic fail i förlagets dusch!

Medlem
Epic fail i förlagets dusch!

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=10131" width=480>

<b>Hjemmet Mortensen Förlag</b> har en dusch, på en toalett långt in bakom köket, dit inga gäster någonsin hittar. Ibland använder jag den för att inte lukta bajs när jag åker hem till Örebro (eller vid andra högtidliga tillfällen). Igår gick dock ett meddelande ut på intranätet som utan minsta spår av ironi meddelade att duschen är stängd tillvidare - troligen för gott - på grund av att golvet gått sönder (ingen överraskning, eftersom det inte såg särskilt vattentätt ut) och att duschen från första början <b>inte varit avsedd att duscha i</b>. I samma meddelande fick vi också veta att plattorna i köket bara går att koka saker på, inte steka, eftersom de saknar utsug.

OK, jag kan köpa att värmeplattor kan vara avsedda för enbart kokning, men en dusch som man <b>inte får duscha i</b>? Är det bara jag som tycker att det är en liten, liten smula bisarrt? Ovan ses resultatet, samt den stiliga silvertejp som ska se till att ingen av medarbetarna faller för frestelsen att ta en snabb avrivning.

#blogg

Inaktiv
Epic fail i förlagets dusch!

Snyggt att det står "pga. av trasigt golv" också. På grund av av. Eller är det en särskrivning av "avtrasigt"? Betyder avtrasigt något?

Medlem

Lappen i sig är väl en aning pinsam på ett tidningsförlag :). Men jag tror inte att tanken var att någon utomstående skulle se det.

Grattis, nu har du nypt mitt bloggvirke två gånger på ett par månader. Det betyder att du är skyldig mig en öl. Åtminstone där jag kommer från. Från Vettet, that is.


signatur
Medlem

Öh. Helt sjukt att ha en dusch som INTE ska duschas i. Ja. Korkat till och med.

Medlem

Jag HAR ju duschat i den också, och ingen dog.

Medlem
Skrivet av Mats Nylund:

Jag HAR ju duschat i den också, och ingen dog.

Och tur var väl det.

1
Skriv svar