Call of Juarez filmat och fotat

Robot
Medlem
Call of Juarez filmat och fotat

Portas detta bara till Xbox360?
Inget för ps3 alltså... Verkar så coolt spel vettesjutton om datorn står pall för grafiken när den knappt står pall för HL2, Doom3 och Q4.

Medlem

tycker spelet var riktigt dåligt. Bandesignen, handlingen men framför allt spelkänslan var inte alls bra i mitt tycke.


signatur

- I mean gaming journalists look bad just writing about stuff, but when you put them in front of a camera...a whole new dimension of bad is created.

Medlem

^-- Körde igenom nyligen och tyckte det var riktigt kul. Tyckte spelet kändes som dirty western, vilket det gjorde mycket väl också. Fast personligen så tyckte jag senare halvan av spelet var där spelet verkligen tog fart.

Inaktiv

Härligt Vilda Västern-spel. Snygg grafik, hyfsad handling/fysik och mycket action. Kul att man byter mellan prästen och den unga killen. Bandesignen var lite linjär, hade gärna sett ett mer öppet landskap som i banan där man ska klättra i berget.

360-portningen ser dock inte alls ut att ha bättre grafik än PC-versionen har.

Medlem

Tycker också att de är ett roligt spel, men som teX säger så vore de inte helt fel om de vore mindre linjärt, lite mer som Gun och det hade varit otroligt grymt. Fast även om de nu är linjärt så är de lätt de bästa västern-spelet, diggar verkligen pastor Ray's predikan när man håller bibeln i ena handen och en revolver i den andra

1
Skriv svar