Suantum of Quolace

Medlem
Suantum of Quolace

Har precis kommit hem efter att ha sett på Quantum of Solace på bio med några vänner, och vad tyckte jag om det?

Bond har alltid varit för mig att det är nån riktigt elaking som försöker att förstöra världen för att göra den till bättre (vad elakingen tycker iaf). Eller att nån håller världen till fånga för att få ut en miljon dollar (Muhahaha). Anywho!
Men den senaste bond har ingen sådant vad jag tycker iaf, nu känns det som man tittar på Bourne Fast Daniel Craig har tagit över rollen och ändrat hans namn till Bond!. Bourne, Bond.. Namnen är rätt lika.

En sak till

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TMoJRLStD9c&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TMoJRLStD9c&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

#blogg

Medlem
Suantum of Quolace

Så jävla skön låttext, nice find

Medlem

Det är latin och betyder ungefär: "En gnutta sorg" eller "En mängd sorg" ungefär.


signatur

"No one will be left to prove that humans existed". - Dave Mustaine

Medlem

Quantum är en summa eller mängd, solice är väl typ tröst? så summa/mängd av tröst? aja det verkar ha många meningar och är en bra Bond titel.

Medlem

Haha urskön låt:D

Medlem

klockren sång


signatur

I'm the broken one who fixed it.

Inaktiv

something of boris haha
klockren!

Medlem
Medlem

Det är en riktigt bra låt, tyckte att den borde ha fått vara inledningslåten till Nya Bond-filmen. Var min bror Marvin5 som hittade den i sommras.

1
Skriv svar