Därför faildar Farcry 2

Medlem
Därför faildar Farcry 2

Well,

Nu var det dags igen, den otroligt spelrika spelhösten har anlänt och mängder av hypade spel har släppts samtidigt som många inväntar sina release datum inom kort.

Farcry 2 , jag hade skyhöga förväntningar och i o med allt försnack, alla trailers och den information man fått innan release så verkar ju spelet vara något alldeles extra.. tyvärr var det inte så

Precis som Crysis är Farcry 2 otroligt snyggt, men det är just där allt tar slut. För det första är storyn väldigt oklar, och låt mig säga nästan löjlig. Du anländer och får Malaria samtidigt som du har i uppdrag att ta ut "The Jackal" han som har gett de båda stridande parterna vapen & ammunition etc. (Han skonar dig även magiskt när ni möts första gången)

Inte nog med det så är precis alla emot dig på hela kartan , oavsett om du gör uppdrag för APR eller ULL (det olika fraktionerna) förutom såklart på en magisk plats i mitten där det är en "cease fire". Många hus ser precis lika dana ut, speciellt dem du kan gå in i och just där i mitten är allt bara spegelvänt när man går in i tex ena fraktionens hus.

Till nästa problem..
Du stöter på fiender hela tiden och det blir snart repetitiv när du skall åka långa transport sträckor till nästa uppdrag som har ungefär samma innebörd som de tidigare 15 uppdragen. Man blir trött på att hela tiden konstant möta samma fiende bilar och ibland får man aldrig direkt någon chans att planera sina uppdrag.

Och nästa problem..
Ai:n är otroligt dum, speciellt bil förarna som bara rammar dig och ställer sig 1 cm ifrån dig och skjuter allt vad de orkar varje gång... samtidigt är det ofta omöjligt att smyga sig på fiender och det vanligtvis magiska problemet med att de ser igenom buskar uppstår

Världen i sig...
Som sagt otroligt snyggt men , sätter du eld på någonting brinner det bara max ett par sekunder, dessutom kan du åka iväg och komma tillbaka 1 minut senare och allt är som vanligt igen. Detta gäller även fienderna som magiskt återuppstår varje gång... otroligt deprimerande att ta ut samma bas om och om igen när man är ute och kör på vägarna.

Farcry 2 fallerar totalt jämför med Crysis

#blogg

Medlem
Därför faildar Farcry 2

Jag säger då det... Alla dessa överhypade spel nu för tiden.


signatur

"A lie is truth, until you recognize it as a lie. To see the truth behind those lies is probably the right thing to do. However, it may not necessarily bring happiness. Lies are Happiness."

PC-spelare
Dator: TUF Gaming B550 Pro, Ryzen 5600G, 16GB RAM, Sapphire Radeon RX 5600 XT

1
Skriv svar