Möt din nya DS!

Medlem
Möt din nya DS!

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=8221" width=480>

Se där vad som kan hända medan man sover! Jag köpte aldrig någon <b>Nintendo DS Lite</b>, eftersom jag redan har en gammal ful-DS, men lite sugen har jag ju varit. Och nu kommer Nintendo med <b>DSi</b>, en lite större, lite plattare variant av DS med större skärmar och kamera (eller två kameror, jag tycker mig se en kamera mitt i gångjärnet också, vilket torde innebära möjlighet till videosamtal via WiFi?). Det snackas om en upplösning på 300.000 pixlar, vilket låter märkligt lite (0,3MP ungefär), men Nintendo har ju alltid levt lite på sina billiga lo-tech-lösningar och skärmen på DS är ju inte så högupplöst, så kanske är det sant. I övrigt ser den exakt likadan ut som DS Lite, och den var ju redan snygg - bara den nu kommer i lila...

Längre stylus också, vilket av någon anledning gör <b>Alfred</b> oerhört upphetsad - det finns nog några psykologiska faktorer där, som vi inte ska tala mer om. Själv är jag lite upphetsad över ryktet att <b>båda skärmarna</b> ska vara pekskärmar, om det nu är sant.

#blogg

Inaktiv
Möt din nya DS!

irriterande. jag har ju mest använt min ds till homebrew. nu kommmer ju snart allt intressant säkert kräva i-modellen. så tvingas man in i prylhetsen igen. fan.

Det är inte sant att båda skärmarna är pekskärmar. Tyvärr, Mats.


signatur

Kittens are for real!

Medlem

Pinna i väg & köp en iPhone alt. iPod touch i stället, sicken underbar lite maskin den är. Fin fina spel finns det också till den vilket inte gör det hela sämre.

Inaktiv

Fast en längre stylus känns definitivt nödvändigt, själv kör jag med en Pac-Man-stylus bara för att den är längre


signatur

Kullberg-as approved by BaratsAndBereta

Medlem

Nä, det hade ju nästan varit lite fånigt att ha två pekskärmar. Men jag är ändå glad över den här nyheten - så länge den går att få i lila och kostar mindre än 2000 spänn.

Medlem

Åh, lila.. Vill jag också se!

Inaktiv

två pekskärmar hade ju varit grymt. tur att den inte fick det.

Medlem

Meh -- borttagen GBA-slot suger ju något enormt. Nåväl -- då får jag plocka fram min fina GBA Micro igen!


signatur

Vincere vel mori.

1
Skriv svar