Film: färdigheter i Lord of the Rings Online

Robot
Inaktiv
Film: färdigheter i Lord of the Rings Online

Det kommer säkert sluta precis som i FFXI... Det finns massor av olika klasskombinationer men det är bara några få som är "godkända" av communityt. Har man en udda klasskombination så får man inga grupper och får leka själv istället.

Har man inte rätt traits equippade blir man säkert utfryst och kan inte få grupper. "Men du är Champion, har du inte DEN traiten är du n00b!"

Ah, älska MMORPGS. Valfriheten!

Edit: Stavning.

Medlem

Hehe, så sant så.
Undrar om även fighting-systemet är kvar från DDO, för det var ändå rätt najs. Med tanke på att så mycket annat är kvar därifrån.


signatur

'It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it' -Aristotéles

Medlem

Vilket jäkla bs. De har säkert fått en massa gnäll redan på hur jäkla ounik man var i spelet. Fanns inga skillpoints eller stats att sätta ut alls då man levlade och man lärde sig alla skills varje klass hade. Traitsen hade så ruskigt liten inverkan på karaktären så varje champion kommer likförbenat vara precis likadan som alla andra champions. Tycker hela charmen med mmorpgs är att försöka utveckla karaktärer på olika unika sätt, och de var ett jäkla tjafs om det bland spelarna då jag körde. Inte helt omöjligt att de gjorde den här videon just för att försöka inbilla folk att traitsen har större inverkan än vad de har. Och även om de nu ändrar så de har större inverkan så kan man byta mellan alla traits när man vill så du kommer inte vara mer unik jämtemot alla andra av samma klass mer än vad du nu för stunden råkat har valt för traits. blä! skräpspel med spräppvp

urk! klockan redan nio? kanske dags att vila lite...

Medlem

Hans frisyr ser så flummig ut.

Inaktiv
Skrivet av Ymer:

Hans frisyr ser så flummig ut.

Haha, precis min tanke ^^

1
Skriv svar