Mortal Kombat: Armageddon filmat

Robot
Medlem
Mortal Kombat: Armageddon filmat

Snacka om att kontrollen förstör hela MK-känslan

Medlem

Precis, vilken känsla? Att trycka på knappar som en tok? Får hoppas detta blir något, kan nog bli kul i multi mot polarna med några bärs

Medlem
Skrivet av radiuz:

kan nog bli kul i multi mot polarna med några bärs

*börjar räkna sekunderna till en viss ps3-fanboy dyker upp och skriker att man måste dricka sig redlös för att ha kul med Wii.

Medlem

MAN MÅSTE SUPA SIG REDLÖS FÖR ATT HA KUL MED WII!!!!11

Medlem
Skrivet av peak_performance:

Vilken känsla?

Hela poängen med MK är att trycka in combos, vilket verkar vara allt för lätt genom att bara svinga med sitt trollspö. Men detta är vad jag anser, sen får väl resten tycka hur dom vill.

Medlem

Tycker hela konceptet med MK till Wii är så urdåligt och klockrent exempel på hur speltillverkarna missuppfattar wiikontrollen, dvs att man styr "vanligt" och sedan har man mappat vissa moves genom att göra vissa rörelser. Resultatet blir bara att spelet blir svårare än om man skulle tryckt knappar...

Istället borde de satsa på att man använder kontrollerna på ett effektivt och intuitivt sätt. Det är inget intuitivt med att memorera vissa rörelser för att göra specialare i MK.

För den skull inte sagt att MK armageddon inte blir roligt. Det kan det mycket väl bli, och det kan kanske vara lite roligare att memorera en rörelse istället för en knappkombo... Likväl kunde det blivit mycket mycket bättre om man t.ex. hade satsat på att man slåss och sparkar med moten på något finurligt vis.

Medlem
Skrivet av Jarulf:

*börjar räkna sekunderna till en viss ps3-fanboy dyker upp och skriker att man måste dricka sig redlös för att ha kul med Wii.

Haha, tror han lugnat ned sig iofs, ta i trä

Nog för att jag inte förstår att man behöver tillsatser för att finna lite glädje i lådan, men principen som likväl kan ske med vissa drycker efter smak, angående umgängesspel är inte mer än rätt.
Det jag tycker är synd är att utvecklare tycker man måste använda kontrollen som knappsubstitut mer än annat, vilket ju är lite fel.. för det är då det oftast bara blir cp. :S Inte för att man ska måla fanken på väggen förstås, någon kanske lyckas komma över ån trotsallt.


signatur

'It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without accepting it' -Aristotéles

Medlem

Mysko.

700:e inlägget! ;>.


signatur

PC: i5-10600K | 3070 Ti | 32GB DDR4 | nVME 1TB

1
Skriv svar