Shogo: M.A.D.

Medlem
Shogo: M.A.D.

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=8023" width=480>

<i>Shogo: Mobile Armor Division</i>, från Monolith, är ett av mina absoluta favoritspel genom tiderna, och ett av de bättre actionspel som gjorts till PC. När Level ägnade två sidor åt att hylla denna bortglömda juvel var jag helt enkelt tvungen att leta reda på den officiella <i>Shogo</i>-sidan och ladda ner demot för att se om det bara är nostalgins rosa glasögon som gör att jag minns spelet som en sådan fulländad upplevelse. Och till min glädje fann jag att spelet fortfarande står sig på snart sagt alla sätt. Från den fulländat cleana menyn, till de sköna mecha-nivåerna där du stampar på infanterister och stridsvagnar, eller hoppar mellan hustaken, till de snabba actionsekvenserna med supersköna vapen, kulhål i väggarna och fiender som reagerar mycket tillfredsställande på din närvaro (och på dina kulor). Det här är ett anime-actionspel som håller än idag, och faktiskt ser riktigt bra ut - och det funkar på Vista! Nu ska jag bara hitta ett retail-ex någonstans så jag kan spela om hela. Gör det du också, om du vill se vad du missat!

Bonus: Introsekvensen från <i>Shogo: M.A.D</i>, med sin fantastiskt synthiga j-poplåt, och världens mest omotiverade engelska avslut!

#blogg

Medlem
Shogo: M.A.D.

Oj, den där låten har jag i min winamp-playlist, utan att veta hur den kom dit. Antagligen är någon från det otal PCG-forumiter som våldsgästat min lägenhet, som har lagt in den någon gång i tiden.


signatur

*** La Alma De La Selva! 28-29/4 -02 *** | Da Blogg

Inaktiv

Körde demot back in the day. Kommer ihåg hur fantastiskt jag tyckte att det var. Samma motor som det usla Blood 2 hade det väl? Vore kul om Shogo fick XBLA-behandlingen

Medlem

Det är ju faktiskt en skitbra idé! De kan ju passa på att konvertera NOLF och NOLF2 också :).

Medlem

Oj. Det var ju kul
Minus dock för kaxig-spelhjälte-med-kvicka-"roliga"-kommentarer

Medlem

Det var ju det jag sa! Särskilt "Bullgut", kanske världens bäst namngivna vapen :).

1
Skriv svar