Tre gameplay-filmer från Lair

Medlem
Skrivet av Mahone:

Undrar egentligen varför de ska vara så mycket fokus på bara grafiken så fort de är ett PS3 spel. Säger man att ett spel till Wii är fult så är det första man hör, grafiken är inte allt. Sen så såg jag på filmerna som FZ hade länkat till, rekommenderar verkligen att ni kollar på qiucktime-versionerna istället då kvalitén är jävligt mycket bättre på dom filmerna
http://www.gametrailers.com/player.php?id=18553&type=mov
http://www.gametrailers.com/player.php?id=18555&type=mov
http://www.gametrailers.com/player.php?id=18549&type=mov

För alla hypar grafiken i alla titlar som kommer ut på ps3an, that's why. Även om grafiken inte är något speciellt så är det bättre än ALLT annat vi sett förut. Men håller med att om lair blir ens i närheten av något som panzar dragoon var, så är det ett spel värt att testa.

Skrivet av Nosnos:
Skrivet av KoP:

jovisst.. bara det blir snyggt vatten blir det ju ett bra spel..

Tja, snygga djungelträd tycks ju göra Crysis till ett bra spel så

haha bra sagt!


signatur
Inaktiv
Skrivet av Mahone:
Skrivet av Picke:

Jag har fel på min syn, iaf enligt ögondoktorn Nosnos. För jag fattar verkligen inte vad som är så imponerande med vattnet, sorry

Kanske för att vattnet är så kallad real-time fluid dynamic, så alla vågor och vattenstänk är alltså "riktigt" vatten och inga texturer eller displacements. För att bara ha tillgång till OpenGL så är ju Lair ett grafiskt mästerverk, det kan alltså inte jämföras med Crysis som kör på DX10. Sen så tycker jag inte att vattnet i Crysis är så jävla snyggt.

Ehm... du tycker inte att du säger emot dig själv där Mahone? Först komma här med en massa grafisk mumbo jumbo för att senare svara med

Skrivet av Mahone:

Undrar egentligen varför de ska vara så mycket fokus på bara grafiken så fort de är ett PS3 spel...

Jag kan nog inte bry mig mindre om att vattnet är "real-time fluid dynamic". Tycker ändå inte att vattnet ser så värst imponerande ut.

- "Wow! Det blir vågor i vattnet när du skjuter en båt" Öh.. om det nu är "real-time fluid dynamic", borde inte båtarna som träffas av dessa "vågor" guppa lite?

Medlem

jag gillar drakar punkt slut
Sen är det inte lätt att säga om det är kul eller tråkigt, är det en bra story så kan vilket spel som helst vara hur kul som helst!

Ta final fantasy, ack vad linjära spel men ack så bra storys!

Blev lite besviken på lair men jag tänker ge det en chans

Flakmonkey

Det kan vara en idé att se filmer som vi länkar till här också. Visar upp en betydligt bättre sida av spelet imo

Medlem

definite buy. orgasmgrafik!

12
Skriv svar