Första joggingturen avklarad

Medlem
Första joggingturen avklarad

Vill bara visa vilken superform jag är i... (jag skyller på värmen *host*)

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=6806">

Skrattretande.

För övrigt så fungerade mackapären perfekt!
Riktigt kul att se sin formkurva och lite annan statistik när man kom hem och nu då i framtiden kunna jämföra tider och distans. Helt enkelt att bli motiverad att slå sina tider för varje gång.
Hade med mig datorn till skogen för att kunna kolla direkt efter men tyvärr behöver man internet anslutning för att kunna använda programmet (ska laddas upp på nätet osv). Enda minuset. Good going Nike! (jag såg inte lika fräsch ut som gubben på bilden när han kommer i mål. Böj honom framåt 90 grader och sära mer på benen så har du mig perfekt!
Där kurvan går ner som tusan, där kröp jag och lät som jag satt något i halsen btw och ja, min spring-kompis tyckte att jag var riktigt patetisk säkert.

Edit:
På bilden så är tiden 15 min och 42 sekunder. Svårt att tyda just på den bilden men där finns fler sidor där allt står mycket tydligare, men på denna bilden var allt sammanfattat så jag laddade upp den.

#blogg

Medlem
Första joggingturen avklarad

Du får gärna skriva vilken slags makapär det är

*edit*
oj, såg inte ditt förra inlägg

Medlem

Har funderat på att skaffa något liknande, kan man ställa in vikt, midjemått och annat trevligt i programmet?
Och nu lite träningstips När du nu börjar träna igen, tänk på att köra MAX 60% de första 2-3 veckorna annars är det stor risk att du blir förkyld och måste börja om. Lycka till!


signatur

Tempus fugit.

Medlem

nej man kan bara ställa in vikt. Sen hur man gå vidare med detta inne på nike´s hemsida kan jag inte svara på.

2-3 veckor ska man ta det lungt, okey, tack för tipset (grymt skönt tips )

Medlem

Ehm. Är man väldigt otränad är det bättre att springa och gå i intervaller och öka springandet successivt. Kör man för hårt kan man få inflammation i lederna och då ryker ju all träning direkt.

Nåt tips jag läste nånstans är också att man ska kunna prata under flåset. Annars blir det ju bara plågsamt att vara ute och vara nyttigt. Eller "plågsammare" kanske man ska säga.

1
Skriv svar