GC-rapport, dag två

Redaktör
GC-rapport, dag två

Den andra av tre dagars Games Convention-hysteri rullar mot sitt slut. Det mesta är som det brukar: sjukt mycket att titta på, ett tajt schema som blir än tajtare av sista minuten-ändringar och emellanåt strulande teknik (kommer vi nånsin få se ett presscenter med duglig uppkoppling?). Gårdagen var förbehållen branschfolk, i dag öppnades portarna för allmänheten. Hörde av en svensk pr-kille att uppemot 250 000 personer väntades besöka mässan. Trångt, stressigt och intensiv svettdoft garanteras.

Operation Flashpoint 2 - fett så det förslår

Dagen har ägnats åt åtskilliga visningar och intervjuer. Har bland mycket annat spanat in #Operation Flashpoint 2 (storskaligt), #Killzone 2 (satsar hårt på multiplayer), #Motorstorm: Pacific Rift (split screen och färre irritationsmoment) och #Crysis Warhead (optimerat, enligt utvecklarna). Har även hunnit lira lite #Pure (fyrhjulscross kan inte vara fel) och den genomcharmiga plattformaren #LittleBigPlanet.

Ett stort litet spel, hur charmigt som helst

På det hela taget en bra mässa än så länge, känns som att den innehåller bra mycket mer än E3. Vilket inte är så konstigt då den senare ägnat sig åt bantning. Med nytt väntat besökarrekord torde GC ha framtiden för sig, även om det snackas om att mässan kommer flyttas till ny ort nästa år.

#blogg


signatur
Medlem
GC-rapport, dag två

gahh, mera info om OF2


signatur

Let man´s petty nations tear themselves apart. -Kola Tompa

Medlem

Måste faktiskt berömma för en mycket välskriven rapport Thomas ! trevlig läsning

1
Skriv svar