1996 -- där var du ju!

Medlem
1996 -- där var du ju!

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=6568" width=480>
"I´m here to kick ass and chew gum. And I´m all out of gum."

Duke Nukem 3D kommer till Xbox Live Arcade.

Först blev jag överlycklig. Eller lycklig, i alla fall. Sedan kom jag på att det kanske inte har åldrats med så där jättestor värdighet.

Men ändå. Duke Nukem 3D gjorde en del fräna grejor i skarven mellan pseudo-3D och Quake I. Som interaktiva objekt (spola på toaletten!), dynamiska ljuseffekter och itrampbara bajskorvar (som för övrigt blir en achievement att trampa i).

Det är fullt av dåliga skämt och manschauvinistiska påhitt. Men som ett tidshistoriskt dokument från en ålder då spelbranschen var lite... enklare är det svårslaget. Och med tanke på hur kul det var att röja igenom Doom på sagda tjänst så lär Duke Nukem 3D också vara värt sin hundralapp eller så.

#blogg


signatur

Vincere vel mori.

Medlem
1996 -- där var du ju!

Jag har läst mycket om DN3D nyligen och har en väldigt stor lust att spela det igen. Jag kan av någon anledning inte tröttna på det spelet.

Medlem

Jag sprang på Duke i korridoren idag. Hann dock inte plåta innan han svaldes av folkmassan, men han såg rätt bra ut med tanke på sin ålder.

Skägg.
10 Chambers

Jag tycker Duke 3D håller idag, bandesignen är ofta lysande med tanke på att de inte ens kunde ha våningar på varandra utan att portalfuska.


signatur
1
Skriv svar