Torsdag i Tyskland

Medlem
Torsdag i Tyskland

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=6550" width=480>

...eller är det verkligen torsdag? Jag är inte säker längre, sömnbristen är påtaglig, men jag får bara se fler och fler bra spel. Och Sony imponerar stort med sitt PS3-utbud, det här kan nog bli julsäsongen då det vänder för dem. Och det förtjänar de, nästan alla stora spel de pushar inför julen/våren är mysiga små indiespel eller helt nyutvecklade titlar som ser verkligt imponerande ut, och jag är vederbörligen impad förstås. Såg nyss <i>Infamous</i>, och det ser ut att bli riktigt bra: tänk dig ett <i>Crackdown</i>, fast med ett spel också.

Klämde på nya PSP 3000 i morse, skärmen är faktiskt markant bättre och ljusare, särskilt från sidan. Annars är den identisk med gamla Slim & Lite, fast med ett litet, litet hål till vänster om P:et där mikrofonen sitter. Fick i uppdrag av Affe att klämma på den nya handkontrollen till 360, som enligt uppgift skulle ha en d-pad som faktiskt går att använda till något, men det visade sig vara en myt; det har bara gjorts några enstaka att promota nya <i>PES</i> med. Synd, det hade annars varit en bra julklapp från Microsoft, som för övrigt är rätt lama här i Leipzig. Men de är ju trots allt här, vilket Nintendo av någon anledning inte är.

Nu vidare till EA, ska försöka smita in på någon visning och snacka lite <i>Spore</i> med någon. Därefter hela Segas utbud på ungefär två timmar, samt givetvis <i>Wrath of the Lich King</i>.

#blogg

Inaktiv
Torsdag i Tyskland

Du skriver ju nästan lika fint som jag


signatur
1
Skriv svar