Tyska för nybörjare

Medlem
Tyska för nybörjare

<b>Games Convention 2008!</b> De mer ambitiösa har redan varit här några dagar för att kolla in Games Developers Conference, men vi kom igår och hann nätt och jämnt med en bastu i det synnerligen tyska (lite mysigt, lite fel) relaxcentret i hotellets källare - bestående av ett solarium, en GIGANTISK dusch och en skitliten bastu. Men frukosten var god. Om en stund ska jag springa ut i kaoset och låta den tyska pr-maskinen skölja över mig som en smutsig jättevåg fylld av fimpar, använda kondomer och tomma löften. Men jag tänkte också hinna snacka lite med folk bakom spel som <i>Dawn of War 2</i>, <i>Bionic Commando</i> och någonting från <b>Blizzard</b> - man vet aldrig riktigt med Blizzard nuförtiden, förutom att de fortsätter släppa bra spel när de har lust att släppa dem, så vad det än är som ska avslöjas blir det säkert väl värt resan.

I morgon ska jag träffa ungefär alla <b>Sony-pampar</b> som existerar, snacka lite <i>Lich King</i>, se <i>Infamous</i>... det här blir kul! Och jag har inte ens nämnt att jag i sista sekunden lyckades klämma in <i>Operation Flashpoint 2</i> - jag vill redan ha dess barn - och <i>Guitar Hero: World Tour</i>. Och jag har antagligen glömt, eller missat mängder av saker jag borde se - tips välkomnas!

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=6507" width=480>

Och här en liten bonus: En uttagsautomat, en av Tysklands absolut ovanligaste syner (och Jakob Svärds ryggtavla, mer vanligt förekommande). Den tyska nationen hatar allt vad kort heter, taxichaffisar med bilar översållade av Visa-stickers vägrar envist att gå med på att de tar kort, du kan inte handla med kort någonstans och jag minns aldrig hur många leksakspengar det var den där taxin kostade nu igen. Men å andra sidan är allt rent - utrymmet mellan spåren på Berlins centralstation var så välstädat att jag inte hade tvekat att äta min middag där, men jag hade tyvärr inte kunnat betala den med Visa. Eller Mastercard. <i>"Nur Cash, bitte."</i>

#blogg

Medlem
Tyska för nybörjare

Die Deutschen sind ein wenig verrückt. Aber sie machen das gute Essen. Haben Sie currywürst (typ Bratwürst med curry och skitmycket ketchup) gegessen?

1
Skriv svar