Get your geek on!

Medlem
Get your geek on!

<img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=6311" width=540>

Nej, det är knappast någon nyhet att <b>Cryptic</b> jobbar på ett <i>Star Trek-EMEMORPERGERR</i>, som antingen blir det bästa någonsin (du är kapten på ditt eget rymdskepp, för fan! Du får säga "engage"!!1) eller visar tre vanvettigt snygga renderade filmer på nästa E3 och sedan läggs ner eftersom det var för ambitiöst. Enligt Cryptic kommer spelet "inom tre år", och vi vet alla vad det innebär: tre års stenhård fight på Teh IntarNet om huruvida <b>Vulcans</b> eller <b>Bajorans</b> är coolast (det är Vulcans). Att ett spel inte är ute hindrar absolut ingen från att beskriva dess för- och nackdelar som om de själva designat hela skiten, se bara GameFAQs forum om du vill ha bevis. Skyll inte på mig om du tillbringar de närmaste tre timmarna i duschen med en rotborste bara.

Själva rasfrågan har man dock löst på ett unikt sätt: du kommer att kunna designa din helt egna ras i spelet! Vilket kanske inte säger så mycket om man tar i beaktande att minst en av raserna i någon av tv-serierna var vanliga människor med <b>blåa sugrör i håret</b> som enda utmärkande drag, men jag är i alla fall en smula upphetsad. Och om du någonsin drömt om att sätta dig i kaptensstolen och säga "Make it so, number one" så är du det också. Om inte annat så över det här:
<i>"STO will not be a level-based MMO that will take hours upon hours of mindless, pointless grinding that would go against everything Star Trek stands for."</i>

#blogg

Inaktiv
Get your geek on!

Hela göra en egen ras-grejen lär ju bestå av ett reglage för pannor och ett för sugrör.


signatur
Inaktiv

Hahaha!


signatur

Kullberg-as approved by BaratsAndBereta

1
Skriv svar