Castle Crashers

Medlem
Castle Crashers

<a href="http://www.castlecrashers.com/images/thumbnailed/cc_screencap..."><img src="http://www.castlecrashers.com/images/thumbnailed/cc_screencap..." style="border: 1px solid black" width="475"></a>

Ett XBLA-spel som verkligen förbisetts här på FZ är #Castle Crashers, ett beat em' up RPG i sidscrollande stil, gjort av The Behemoth (som gjorde Alien Hominid). Nämnde jag att det går att köra fyra spelare i coop? Lokalt och över live? Yup, you heard me. Spelet innehåller också 20 spelbara karaktärer som man kan låsa upp, bland annat Alien Hominid finns med som en spelbar figur, men då måste man tyvärr ha köpt Alien Hominid HD.

Har höga förväntningar på att detta ska bli bra, har iaf en polare som jag ska lira med. Om någon annan här på FZ skaffar det och vill köra lite så är mitt Xbox Live namn SvDvorak. Kostnaden för spelet ligger på 1200 MS poäng, vilket känns helt ok för vad man får.

Jag hoppas på att det kommer bli stridande i stil med gamla Streets of Rage... fast på steroider. Ah, vad jag satt länge och lirade Streets of Rage med polare. Good times.

<embed src="http://www.fz.se/filmer/fzplayer.swf" width="450" height="300" bgcolor="#FFFFFF" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="file=http://shub.fz.se/filmer/fb8ok0iynl.flv&callback=http://www.fz.se/filmer/cb.fz&overstretch=fit" />

Sidnotis: Klarade alla 250 #N+ kapitel! Sjukt svåra var de sista nivåerna... men det visade sig att det finns en massa expert kapitel som låsts upp när man klarat alla 50 kapitel, orkar jag ta mig igenom det också? Troligtvis inte.

#blogg

Medlem
Castle Crashers

Ja, har sett fram emot det länge nu! Konstigt att det varit så tyst om det när det nu är så nära release.
Ska bli skoj att dra hem några kompisar och plöja igenom fiender!


signatur

If Shit Happens, Is It Really Shit?

Medlem

Jag har just skaffat Castle Crashers, Jag addar dig på Live sen så kanske vi kan lira tillsammans nån dag.

Medlem

Shit vad mäktigt av dig att spela igenom att n+ kapitel!
I'm impressed! Har bara spelat originalet på PC miljarder gånger när man är iväg med laptopen på tog, hemma hos svärföräldrar etc.
Blir nog till att köpa N+ till PSPn när det kommer

Medlem

Meh. Kan de inte släppa det till Wii? Borde ju passa perfekt.


signatur

En demonstration: Demon.
Ett demonstrations-ex: Demot.

1
Skriv svar