Fallout 3 gameplay och intervju!

Medlem
Fallout 3 gameplay och intervju!

Jag är inte imponerad, grafiken är riktigt ful, AI:n finns mycket att arbeta på och spelkänslan känns som ett modernt oblivion...säg vad ni tycker

<embed id="mymovie" width="432" height="362" flashvars="playerMode=embedded&movieAspect=4.3&flavor=EmbeddedPlayerVersion&skin=http://image.com.com/gamespot/images/cne_flash/production/media_player/proteus/one/skins/gamespot.png&paramsURI=http%3A%2F%2Fwww.gamespot.com%2Fpages%2Fvideo_player%2Fxml.php%3Fid%3D6194162%26mode%3Dembedded%26width%3D432%26height%3D362" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" quality="high" name="mymovie" style="" src="http://image.com.com/gamespot/images/cne_flash/production/med..." type="application/x-shockwave-flash"/>

#blogg


signatur

- I mean gaming journalists look bad just writing about stuff, but when you put them in front of a camera...a whole new dimension of bad is created.

Medlem
Fallout 3 gameplay och intervju!

Nä ush. Fallout känslan är som bortblåst.

Medlem

Skyller eventuella avsteg från Falloutkänslan på att de parallellutvecklat till konsoller... >-< Jädra konsoller.


signatur

En demonstration: Demon.
Ett demonstrations-ex: Demot.

Medlem

Ser helt underbart ut! the need!!! måste ha! ^_^


signatur

42

Medlem
Skrivet av wobbla:

Ser helt underbart ut! the need!!! måste ha! ^_^


signatur

I'm the broken one who fixed it.

Medlem

Vi har bara sett lowres-material hittils. Jag tror att det gör det svprt att döma hur snyggt det verkligen är. Själv är jag dock nöjd även fast det kanske inte är übersnyggt. En sak jag vill klaga är himlen som jag bör vara mer grå.

Säger inget om känslan tills jag själv spelat det.


signatur

Bengebolle

Medlem

Säger som jag sagt förut, #Rage ser mer Fallout ut än detta

Men jag dömmer det inte utifrån det jag sett hittills och jag förväntar mig inte att det ska vara likadant som spelen jag spelade för 10 år sedan.


signatur

"I don't rock and roll, I BURN!"

Medlem

Jag tycker inte det var fult, fast däremot var det störande att dom presenterade det hela som en shooter. Inget snack om storyn förutom lite I början bara. Jag hoppas dom har mycket mer intressanta karaktärer I världen än Oblivion hade.

Medlem

Jag är så sjukt trött på att allt ska utspelas i usa.


signatur

Tempus fugit.

1
Skriv svar