Tävling: Vinn signerat GT 5 Prologue!

Medlem
Tävling: Vinn signerat GT 5 Prologue!

Jag är måhända ingen god människa. Men våra vänner på Nordisk Film är bättre: för att fira vår nya webb har de skickat mig ett signerat ex av <i>Gran Turismo 5 Prologue</i>, självklart signerat av ingen mindre än Kazunori Yamauchi själv. Och hur mycket jag än skulle vilja ha det stående i hyllan (eftersom jag inte äger någon PS3:a kan jag ju inte ha det i den) känner jag att det skulle få ett bättre hem om någon av er, kära forumiter fick vinna det i en rättvis tävling.

<center><img src="http://www.superplay.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=0&i=3936" width=600>
</center>
För att göra det, posta en kommentar där du - gärna med mindre än 1000 tecken, annars orkar jag ju inte läsa - berättar vilken som EGENTLIGEN är den allra, allra bästa bilen i hela världen, och varför. Roligast, originellast, stiligast eller helt enkelt mest korrekta inlägg vinner boxen och får hem den i brevlådan via guldgalonerad postiljon. Alla ovannämnda regler ska tolkas som rena förslag, och eventuellt fusk (hur det nu ska gå till) uppmuntras. Vinnaren koras i denna blogg klockan 14:35, torsdagen den 26:e juni. Gentlemen (and -women), start your engines!

#blogg

Inaktiv
Tävling: Vinn signerat GT 5 Prologue!

Jag törstar, TÖRSTAR efter ett nytt spel till min älskade ögonsten/tegelsten som står bredvid tv:n å väntar på att bli våldförd av en splitterny skiva. Jag ska erkänna att jag inte kan mkt om bilar, men är det nåt som kittlar mig så är det mullriga motorljud! Bästa bilen i världen? hmm... Nissan Skyline? nej nej... En Ferrari? kanske. fast helst av allt vill jag bara ha min alldeles egna Iroc Z. I svart. Kanske kan GT övertyga mig om annat?

äh fan skitsamma, Mats du är så SNYGG! (fuskade jag nu?)

Medlem

signatur

dom förnedrar hela Gamer-world!!!

Inaktiv

Whatever you drive, mister!

Redaktör
Skrivet av Fredric:

Whatever you drive, mister!

Hehe, erkänn att du inte har gjort din research.

Skrivet av Lyxan:

äh fan skitsamma, Mats du är så SNYGG! (fuskade jag nu?)

Som sagt: research ftw!


signatur
Inaktiv

BRM V16 från 1955. Detta klippet borde vara motivering nog.

Inaktiv

Det är såklart dem gröna Ahlgrens bilarna som är dem bästa

Medlem

Fredric: Fel, men bra tänkt. Jag kör Mitsubishi Carisma, och det är fan inte världens bästa bil :).

Lyxan: Helt klart fusk, bra jobbat!

Inaktiv

Mats om vi gör såhär då att om du skickar mig den med Yamauchis autograf så köper jag också ett GT5 prologue, signerar den och skickar till dig?? Som ett byte vänner emellan då jag tycker du ska ha något tillbaka för din givmildhet 8)

angående bilen återkommer jag


signatur

troligt...

Medlem

Jag tycker min mormors gamla 95a e fin, sen att den skulle behöva vara med i pimp ny ride både för att bli körbar (den har stått på deras uppfart i snart 2år) och åkbar i (lädret i sätena (om det nu nånsin vart läder) är borta så man får typ sitta i luften för att det gör för ont på fjädrarna), men vacker är den (om man räknar bort att det står ett slangord för kvinnans könsorgan inristat på sidan...)

Inaktiv

Det vet väl alla att Stål-Kalle har världens bästa bil, det finns ju ingenting som den inte klarar av.

Fast snackar vi verkligheten så ligger Ford GT bra till i mina ögon: Blåser ifrån de flesta Ferraris, har för ovanlighetens skull bra vägegenskaper för en Amerikansk bil, är riktigt, riktigt snygg att titta på och ljudet får de Italienska symaskinerna att springa och gömma sig

Nästa alternativ är väl vår alldeles egna svenska superbil, Koenigsegg, en av de snabbaste serieproducerade bilen i världen. Av modellerna som finns väljer man naturligtvis den "miljövänliga" Koenigsegg CCXR som drivs med Etanol och klämmer ut 1018 hästkrafter, sånt kan vara bra att ha om man har handlat tunga saker på Ica.


signatur

Kika gärna in på PriceRunners Spelblogg där jag och Ina recenserar spel. Kommentera gärna :)

Medlem

Mats Nylund är den bästa bilen.

Inaktiv

Världens bästa bil är självklart Mats favoritbil.
Den är snygg, strömlinjeformad och mest troligt designad av en gud.
Färgerna som pryder dess kaross är de finaste som finns, speciellt den färg som Mats tycker är snyggast. Med den färgen på så går världens bästa bil lite fortare än vanligt.
Hjulen snurrar perfekt och erotiskt runt, runt och runt.. Speciellt när Mats har sin fot på gaspedalen.
Inuti världens bästa bil finns världens bästa klädsel likt en T-shirt från Threadless sittandes på Mats muskulösa överkropp.
Ljudet som den utyttrar hade kunnat få Hitlers frusna hjärta att smälta även om det hade kommit från ändtarmen på en homosexuell icket arisk person som just mördat Wagner.
Allt med Mats favoritbil är perfekt, vilket gör den till världens bästa bil.


signatur
Inaktiv

Bilspel! Skiter jag fullständigt i!


signatur

HERE'S JOHNNY!

Inaktiv

Ok, jag böjer mig i vördnad för Gregers inlägg, om inte han vinner det här nu så är det nåt fel på gång


signatur

Kika gärna in på PriceRunners Spelblogg där jag och Ina recenserar spel. Kommentera gärna :)

Inaktiv

Haha synd att inte du är domare Aries


signatur

En gång för länge sedan fanns det en man. Denna man var ute på en lång vandring. Den tog honom genom höga snöklädda berg och djupa dalar men innan han kunde pusta ut i skyddet av ett mysigt hus stod han på randen av en öken. Efter att ha vandrat i timmar genom denna varma öken kände han hur krafterna började sina. Solen var varmare denna gång jämfört med dagen innan.
När vansinnets brant var nära hörde han ett svagt tutande. Någon slags utomjordisk melodi som tycktes komma från himmelen, någonstans ovanför de cirkulerande gamarna.

Med sina sista krafter kravlade han sig ut på en väg. Utmattad och sönderbränd av solen tittade han upp och hörde signalen tydligt. Han var räddad.
Varför berättar jag då detta? Jo jag var bara tvungen att berätta om hur min färd för att hämta posten ute på gatan kändes denna otroligt tunga måndag i början av semestern efter en lång natt. Precis när jag med huvuvvärk plockade upp posten kom Glassbilen med lifesaving isglass och räddade dagen. Är inte det världens bästa bil så vet jag inte vad!


signatur

"Oh you. Laddergoat, you're so random."

Aj fan. Dubbelpost. Tog bort ena posten i "forumdelen" av kommentarerna så där ligger det bara en. Ute i själva bloggen finns fortfarande båda posterna kvar. Kanske Mats kan föra detta vidare till dom som jagar bugs på sidan?


signatur

"Oh you. Laddergoat, you're so random."

Medlem

Min favoritbil påminner lite om en lådbil. En lådbil med motor och som såg dagen ljus i början av 90-talet.

På grund av tekniska begränsningar var den första generationens bilar väldigt kantiga, men utvecklingen har gott snabbt och idag ser bilen ungefär så strömlinjeformad ut som det hela tiden var tänkt att den skulle göra.

De första modellerna hade även endast plats för 1 förare men 2003 kom en modell som hade plats för två.
Denna variant blev dock inte långvarig på marknaden då kommande versioner snabbt gick tillbaka till att endast ha plats för 1 förare, kanske berodde det på att passagerplatsen inte var något riktig sittplats utan en ståplats längst bak i fordonen där man oftast fick tillbringa tiden med att fördela vikten rätt i kurvor eller kasta bananskal på bilar bakom sig.

Bilen finns i flera olika färger och med tre motortyper, 50cc, 100cc och 150cc. För att riktigt förstå vilken partyracer det här egentligen är så måste den testköras med 150cc på banan Mario Circuit i Svampriket med en fullsatt publik av champinjoner som alla skriker ditt namn, och när du kommer där i full fart inför sista kurvan så finns det egentligen bara en sak som kan förstöra denna fantastiska körglädje.

Ett blått sköldpaddsskal!

Medlem

Hmm, det blir svårt det här. Glassbilen är ju originellt och bra, Ford GT är en fantastisk bil (eller har åtminstone ett fantastiskt ljud), och Gregers post är ett under av asskissing... mer, mer!

Medlem

Min favoritbil är ingen bil utan en kart, en go-kart, en go-kart som skjuter ett rött skal mot förstaplatsspelaren så att jag kan köra om honom vid mållinjen och motta guldpokalen och tusen slag mot överarmen.

Medlem

Min favoritbil är Skoda Felicia, just av den anledningen att det inte finns någon bättre bil att åka innan man ska ha spelturnering med några kompisar. Den usla komforten tillsammans med den usla designen fyller en av ilska. Och det faktum att bilen inte finns med stötdämpare gör en ännu argare då man ser motordelar flyga. Och när man till slut anländer med en öm rumpa är man så sur och taggad att man måste ta ut det på spelet och då ligger alla risigt till. Segern är garanterad, ingen vågar gå emot en. Det är därför Skoda Felicia är min favoritbil. Das Gamerplåtburk.

Inaktiv

Ahlgrens Bilar, alla andra är så hårdsmälta.


signatur

GTA IV Online? PMa! :D

1
Skriv svar