Armed Assault förpillat

Robot
Medlem
Armed Assault förpillat

*längtar* ett av tre spel som skall köpas inom de närmaste två månaderna. De två andra är Stalker och Supreme Commander!

Synd att ingen samlar utgåva släpps.....*morr*


signatur

- I mean gaming journalists look bad just writing about stuff, but when you put them in front of a camera...a whole new dimension of bad is created.

Medlem

Väntar själv på att en linux server ska släppas så att man inte måste virtualisera windows :/

Medlem

"[...] there's no limit on the maximum number of people that can get involved in a game [...]" <-- SÅ JÄVLA ÄG!!
Fy fan vilka feta servrar det kommer finnas alltså. Måste ju vara sjukt bra skriven multiplayerkod alltså, fatta köra typ 300 pers.
Riktiga krigssimuleringar i princip. *Ryser bara av tanken*

Betan var ju sådär, lite mycket buggar. Jag lyckades få tag på en BMP i början, när jag väl var inne i den så gjorde fienden ingenting. Dom bara stog stilla. Åkte runt och mosade dom bara, ingen reaktion alls.
Vill ni prova det så kör coop-banan, välj natt och sen är det bara kuta till BMP'n som är till vänster om staden man ska in i. Det finns två stycken, men ena stannar och så hoppar besättningen ut och går iväg en stund. Då äre bara säga åt alla i ens grupp att hoppa in i bilen (dom måste ha hold fire på sig för att inte stanna och dumma sig), sen är det bara att kuta för fulla muggar och hoppas att man inte blir prickad dom sista 30metrarna då fienden börjar skjuta på en.

1
Skriv svar