Dödens musikval

Medlem
Dödens musikval

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?m=1&i=3845" height=340 width=500>

Nu har vi låtit jag vet inte hur många glada gamers dricka saft, buzza och framför allt spela Rock Band (okej, mest det sistnämnda, Hideo Kojima skulle gråtit om han sett hur många som totalt ignorerade MGS 4 till förmån för plastgitarrerna och trumsetet). Efter att ha stått här och lyssnat på mer eller mindre bra renderingar av kända låtar (kudos till tjejen som fick 100% på sång och bara en sketen t-shirt av PCG-Tompa, alla som lirar gura på Expert, och killarna på bilden som var EXTREMT entusiastiska) har jag börjat inse att medel-gamern bara verkar kunna två låtar, eller kanske tre. Om du kommer och hälsar på i vår spelhörna och vill undvika att jag drar ur högtalarsladden ska du således INTE spela följande gamla örhängen:

Enter Sandman, Metallica
Paranoid, Black Sabbath
Dani California, Red Hot Chili Peppers

#blogg

Medlem
Dödens musikval

Man märker att folk inte vet vad kvalitets spel är. MGS4 är en mycket god kandidat till GOTY. Men att visa upp MGS4 på en mässa är inte så bra då det är ett spel man i lugn och ro ska avnjutas hemma.


signatur

- I mean gaming journalists look bad just writing about stuff, but when you put them in front of a camera...a whole new dimension of bad is created.

Medlem

Håller med redmac, ett story SP spel vill man inte lira med en massa bakgrundsljud och med begränsad speltid. Iaf inte jag, om ni satt upp lite multiplayer setups så skulle det säkert varit populärt, fast det tar väl en hel del plats.

1
Skriv svar