SUPERNYHET! DUKE NUKEM FOREVER GAMEPLAY½!!!

Medlem
SUPERNYHET! DUKE NUKEM FOREVER GAMEPLAY½!!!

HOOLY FU**, detta kom som en stor överraskning, trodde det skulle vara en större event när de skulle släppa gameplay footage om det mest omtalade spelet ever. Men här är det:

<embed src="http://crackle.com/p/Jace_Hall/Jace_Hall_Ep_1_DUKE_NUKEM_FORE..." quality="high" bgcolor="#869ca7" width="400" height="325" name="mtgPlayer" align="middle" play="true" loop="false" allowFullScreen="true" flashvars="id=2298717&mu=0&ap=0&ml=o%3D12%26fpl%3D297045%26fx%3D" quality="high" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer"> </embed><br> <div style="font-family:"Trebuchet MS";font-size:12px;width:400px;"> From Crackle: <a href="http://crackle.com/c/Jace_Hall/Jace_Hall_Ep_1_DUKE_NUKEM_FORE..." title="Jace Hall, Ep 1: DUKE NUKEM FOREVER - SNEAK PEEK!" style="text-decoration:none;font-weight:bold;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis;word-wrap:break-word;">Jace Hall, Ep 1: DUKE NUKEM FOREVER - SNEAK PEEK!</a></div><img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://counters.gigya.com/wildfire/CIMP/bT*xJmx*PTEyMTI3MDEzO..." />

#blogg


signatur

- I mean gaming journalists look bad just writing about stuff, but when you put them in front of a camera...a whole new dimension of bad is created.

Medlem
SUPERNYHET! DUKE NUKEM FOREVER GAMEPLAY½!!!

Hah...12 år och det ser fortfarande ut som Prey

Medlem

Såg det ut som man fick xp när han dödade någon?

Anywho, klart att det inte blivit en större event av det här när dom lyckats bädda in de i det där skitprogramet. Good god det var sämst.

Inaktiv

Vilket skit! Både programmet o spelet!

Medlem

Jag läste era kommentarer, men ändå trodde jag inte programmet kunde vara så illa. Oj, vad jag hade fel. Är det här vad gaming håller på att bli? Då är det nog bäst att skjuta sig själv direkt och skippa lidandet.

"Celebrities play games too and check out how silly and retarded I am! Wait, its gone 5 seconds, bring in a bikinibabe, the nerds love it."

Jag som hade respect för 3D Realms... hur många resväskor pengar måste de inte fått för att sälja sin själ på detta vis?

Och spelet såg väldigt ointressant ut, har jag inte sett den grafiken och gameplayen innan för ett par år sen?

Medlem

Kewlish.


signatur

Besök Patch Is Online för väldigt svala spelrecensioner.

Medlem

Lägg av att klaga på grafiken....
De kanske har lagt eoner på storyn, och det kan ni INTE se på de få sekunders klipp som visades.

Och att klaga på gameplayet? Det är ett action FPS. Duke Nukem skjuter saker. Jag kunde inte utläsa mer av gameplayet. Kunde ni?

Konstigt att efter alla dessa diskussioner att story >> grafik så är grafiken det första folk klagar på....


signatur

En demonstration: Demon.
Ett demonstrations-ex: Demot.

Medlem

Shimo, det enda som visades i trailern var just grafik och lite gameplay och av det lilla som sågs så var det inte särskilt intressant i mina ögon. Men för det så har jag inte skrivit av det helt, storyn kan vara helt sjukt bra och med annorlunda gameplay. Men det de andra (och jag) säger att just det man såg nu inte var imponerande. Prove me wrong 3DRealms.

Medlem

Det är tackvare "grafik kids" som spelen har blivit allt mer tråkigare bara för att det räcker med några sekunders häftiga grafikeffekter och screenshots för att kids ska köpa det.

De förstår i övrigt inte djup i story och gameplay utan vill bara ha sin grafik...
Bland de bästa spel som jag har spelat har absolut inte "häftig" grafik utan de ha en mycket skön gameplay istället.

Det är mycket roligt att spelet faktiskt lever och är på G, ska bli intressant att spela det sen när det nu släpps.

Medlem

Detta kommer floppa. Iaf i mina ögon. (och då skiter jag fullständigt i grafiken)

Medlem

Meh, riktigt meh.

Men det kanske blir apbra, vi har inte spelat det än.


signatur

Bengebolle

Medlem

Så att eh... stora vapen

1
Skriv svar