En dag i retrons tecken

Flakmonkey
En dag i retrons tecken

Det är dagen efter jag skrev på kontraktet på lägenheten och jag har nog inte riktigt kommit ner från molnen ännu. Det känns lite udda att ha tagit steget, mycket eftersom det gått så otroligt fort. Började ju kolla seriöst först förra helgen, gick på en visning i tisdags, bjöd på en lägenhet onsdags som jag inte fick, såg den jag nu köpt på nätet i torsdags, ringde mäklaren och sa att jag skulle köpa den för det fasta priset om den visade sig vara så fin som bilderna visade, köpte lägenheten. De flesta har ju en betydligt längre process av letande. Det är nog lite så jag fungerar tror jag. Jag kan vara lite seg på att ta tag i saker, men när jag väl gör det så brukar det gå undan ^^

Hursomhelst så har jag ju ändå gjort en hel del idag. Har ju redan lagt upp bilden på min nya frisyr som min fantastiska frisör Elin fixade. Kommer bli lite jobbigt att åka till Vallentuna för att klippa sig från Bagarmossen, men det är smällar jag får ta, det blir ju ändå bara en gång var sjätte vecka eller något liknande. Efter det tog jag en sväng förbi Täby Centrum där jag hade ett ärende som jag verkligen såg fram emot - den NES jag köpt på Tradera fanns att hämta på posten! Och här nedan kan ni se härligheten. Originallåda i bra skick med frigolit och hela kitet. Är ju ett måste i varje gamers samling och jag skäms nästan över att det tagit så lång tid.

<img src="http://www.fz.se/medlem/bilder/_imgu.php?i=3664&w=500&h=9999&..." alt="" style="border: 1px solid black;" />

Som vanligt tog jag också en sväng förbi Game där jag snackade en svänga med personalen. Enligt dem så har försäljningen av PS3or fått sig ett rejält uppsving vilket var rätt intressant. De har slut på konsoler i lagret och får helt enkelt neka folk som kommer inte där för att köpa en. Trycket på 360 ska visst ha bedarrat rejält också. Hörde mig också för lite om Wii och det var som jag trott. De säljer knappt några spel förutom de som görs av Nintendo. Knappast oväntat, men rejält trist.

Hursomhelst så kände jag mig bara tvungen att köpa något och efter att ha tittat runt en bra stund fastnade mina ögon på #Leisure Suit Larry Collection och då insåg jag vad jag var tvungen att göra. Man fick ju nämligen två stycken spel för 200 kr så då tog jag det och #Space Quest Collection. Ville egentligen ha #King's Quest Collection men det var slut så får skaffa det tillsammans med #Police Quest Collection vid ett senare tillfälle.

Nej, dags att göra något annat nu som att gå ner och umgås med syrran lite kanske... tudilu! ^^

#blogg

Medlem
En dag i retrons tecken

Wow, vad kostade burken? Fasen lite sugen på att köpa en själv.

Edit: Eller snarare en SNES kanske.

Flakmonkey

drygt 700... men då är typ 100 kr av det fraktavgiften

Medlem

Space Quest är riktigt grymt, alltid älskat den serien. Men från vad jag förstått från Collectionen så fattas det information om kopieringsskyddena i några av spelen, vilket är riktigt kasst gjort. Man skulle tycka att de ska göra en värdig collection men icke så (lite extramaterial typ).

Fast spelen är fortfarande lika kul

Medlem

Oj, är det inte farligare än så? Trodde ett NES gick på dryga 1500kr eller liknande! Är lite avundsjuk, jag har själv tänkt att införskaffa ett NES, och SNES för den delen.
N1!

1
Skriv svar