Alla spel har ju en början...

Medlem
Alla spel har ju en början...

Som sagt, alla spel har ju en storyline och en början till dessa. Tänkte vi skulle titta tillbaka på de tre GTA spelen som har släppts.
Vilket av GTA-spelen har haft den starkaste inledningen tycker du? Vilken början gav mest GTA-känsla/passade bäst in i storyn för att få den ultimata GTA upplevelsen?

GTA III: Började ju med ett bankrån som gick bra tills man blev lämnad bakom när en av ens medbrottslingar skjuter dig: Sedan fortsätter det med att man sitter i en piketbil/fångbil med fångväktare och den blev hijacked/ambushed/ utsatt för bakhåll av några som befriade nån snubbe och du själv blev också befriad. För att sedan fortsätta till fots.

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3cKNY04IwWY&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3cKNY04IwWY&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

GTA: Vice City Sonny skickar dig till Vice City. Du kommer till Vice City, på flygplatsen blir du upphämtad av Ken Rosenberg och han kör dig och dina två medarbetare till platsen där själva knark-dealen ska äga rum, i Vice City Docks så klart. Men något går fel, ett bakhåll väntar och dealen misslyckas. Du flyr platsen i bil, Ken Rosenberg kör dig till hans kontor.

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JYkDc_KVYUk&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JYkDc_KVYUk&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

GTA: San Andreas Du anländer till flygplatsen i Los Santos efter 5 år på Östkusten/Liberty City. Lämnar flygplatsen i en taxi som sedan blir stoppad av polisen Tenpenny. Ni tar ett åk runt i området och sedan blir du utkastad i ett hood där du inte hör hemma och du skall på cykel ta dig tillbaka hem.

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/L0qjRXkjmOk&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/L0qjRXkjmOk&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Så vilken början var starkast?

#blogg

Medlem
Alla spel har ju en början...

Helt klart Vice City

Medlem

Eh du har glömt två spel GTA (det enda som är bra) och GTA 2...


signatur

Tempus fugit.

Medlem
Skrivet av Nocturne:

Eh du har glömt två spel GTA (det enda som är bra) och GTA 2...

Dom har inga bra storylines.. GTA III och framåt är det riktiga GTA spelen nu.

1
Skriv svar