Helgens filmer

Skägg.
10 Chambers
Helgens filmer

El helgo del slappo skulle man kunna kalla den senaste helgen, förutom fotboll på söndagen så blev det inte många knop. Filmer hyrdes och sågs, här kommer några korta rader om dem.

In the Valley of Elah (2008[nobr])[/nobr]
<img src="http://imagecache2.allposters.com/images/pic/MMPO/505626~In-t..." width="125" align="right">Allt jag egentligen visste om In the Valley of Elah var att Tommy Lee Jones blev nominerad till en Oscar för bästa manliga huvudroll. Vi blev glatt överraskande av denna känga mot kriget i Irak, förklädd till en kriminalrulle. Den har samma tema som Jugheads; unga män får psykiska men efter sina krigsupplevelser och har svårt att anpassa sig till det civila livet. I Paul Haggis kostym är dock budskapet mer subtilt och att Jones var aktuell för en guldgubbe kan ingen bestrida.

- Imdb om In the Valley of Elah

A Guide to Recognizing Your Saints (2006)
<img src="http://z.about.com/d/movies/1/0/q/e/N/saintsposter.jpg" width="125" align="right">Robert Downey Jr är killen som lyckas kravla sig upp ur Queens ruffiga kvarter i mitten på 80-talet för att inte återvända 15 år sedan. Hans kvarlämnade vänner dör, hamnar i finkan eller börjar punda och samma öde hade väntat honom. Det var därför han stack, han visste vad som väntade. Skådespelarinsatserna är grymma, speciellt Chazz Palminteri som tillhör Hollywoods fack av ständiga birollsinnehavare. Som Downeys far är han grym. Stjärnskottet Shia LaBeouf kan nog bli en av de stora i framtiden.

- Imdb om A Guide to Recognizing Your Saints

The Assassination of Jesse bla bla bla (2007)
<img src="http://caffeine-headache.net/blog3/The%20Assassination%20of%2..." width="125" align="right">Brad Pitt spelar den ökända banditen Jesse James och han blir skjuten av (fegisen) Robert Ford. Om jag ska veta vad som händer i filmen så räcker det inte med snyggt kameraarbete för att engarera. Jag vill känna krypningar i skinnet av vetskapen att det går åt helvete, jag vill hoppas fastän det är dödsdömt. Det misslyckas filmen med helt och hållet så efter en timme stängde vi av.

- Imdb om The Assassination of Jesse James

#blogg


signatur
Medlem
Helgens filmer

Hm, kan rek. [rec] om herrn uppskattar nagelbitande upplevelser :<

Medlem

Jesse James var stentrist, hur fan kan man göra en film på 3h som är så intetsägande? Den försökte vara vacker och målande som Hero men misslyckades till och med med det.

Vill du se en bra western rekommenderar jag 3 10 to Yuma.


signatur

Tempus fugit.

Medlem

in the valley of elah är en sann berättelse. Såg en dokumentär om det som hände för någon dag sen. Tänkte hmm har jag inte sett detta tidigare. Sen när de visade morden så bara pnag ja visst det var ju den där filmen in the vally of elah


signatur

Смерть решает все проблемы. Нет человека, нет проблем

1
Skriv svar