Mass Effect är ett sexspel!

Medlem
Mass Effect är ett sexspel!

Ja så beskriver Fox News det hela i deras så kallade "fair and balanced reporting". Ja det kan man kasta i sopporna och bränna upp. något mer vinklad diskussion har jag svårt att finna.

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="allowFullScreen" value="true" /> <param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=163925"/> <param name="quality" value="high" /> <embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=163925" swLiveConnect="true" name="gtembed" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed> </object>

Jag finner inga ord hur korkad den kvinnliga så kallade specialist är och att hon kan bara vräka ut än massa goja. Man blir förolämpad som person när man ser detta. Att folk tittar på Fox news övergår mitt förstånd...

#blogg


signatur

- I mean gaming journalists look bad just writing about stuff, but when you put them in front of a camera...a whole new dimension of bad is created.

Medlem
Mass Effect är ett sexspel!

"Sexbox"

Medlem

Det var cirka 6 personer med och 2 av dom hade rätt och båda var då MÄN! För det första det är inte regeringens grej att stoppa spel o.s.v utan föräldrarnas (Ja det var en man som sade det i klippet) och precis som Geoff sa så kan man ändra åldersgränsen på spel, se hur länge och när man har spelat.. och när föräldern slutar spela varför inte bara höja åldersgränsen så inte barnen kommer åt spelet. Skitsnack alltihop säger jag bara..
Dom objektifierar inte kvinnorna i spelet heller för den delen som tjejen sa UTAN att ens ha spelat spelet "bara sett några korta videoklipp " omfg.


signatur

<Raven> I tried setting my hotmail password to penis.
<Raven> It said my password wasn't long enough. :(

Medlem

"Debatten" är riktigt illa, men sen när ska man ta Fox News på allvar.

När de säger att föräldern kanske köper spelet till sig för att spela och ungen får tag på det efter när pappan är borta, fungerar inte det på samma sätt som med en porrfilm då t ex? Där en porrfilm dessutom har mycket grövre innehåll än Mass Effect. En sak till, enligt undersökningar så är medelåldern på spelare inte under 18 utan jag har för mig att den ligger på typ 34 år. Att de dessutom fortsätter "debatten" efter satelitsamtalet med att ALLA som debatterar är negativa till det. Neh, nu blir jag bara arg, men man ska aldrig lyssna på Fox News. Så är det helt enkelt.

Jag hoppas på att nästa generation som växt upp med spelande kan ta över snart. Det är samma vals som med videoband när det var nytt.

Medlem

*rys* Får ju mardrömmar för mindre... så trevligt när de uttalar sig om spel de inte har testat. Sen är det ju betydligt mer naket i tv-serier, mtv hollywood filmer etc.

De beskrev det som nån sex simulator där man bestämde precis vad som skulle hända och att det var det enda man gjorde. Vilket verkligen höjer trovärdigheten...NOT

Men men Fox news är ju inte direkt några att ta på allvar, synd bara att så otroligt många i USA lyssnar på skiten.

Edit: Sen är dom skit noga med att säga pojkar och pappor hela tiden. För det finns absolut inga flickor som spelar spel, skulle dom göra det spelar dom absolut inte sånna här sex-spel


signatur

Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

Vila i frid

Jag tycker det är roligt hur de helt försöker undvika ämnet att det är föräldrarnas ansvar, för såklart måste det alltid vara allt annat än ens eget ansvar över sina barn.


signatur

"Örnar kan kanske sväva högt, men vesslor blir inte insugna i jetmotorer."
Mikael 'the_maxx' Löfgren - FZ

Medlem

Ett eller sex spel? :S

Nej, Mass Effect är inget sexspel. Attackera The Witcher istället.

1
Skriv svar