TrackMania!

Medlem
TrackMania!

När jag såg denna video fick den mig att tänka på hur kul #TrackMania är. Klart, det ser ganska kul ut i #Warhawk också, men hur många känner man som har PS3'or?
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BT31CTangbA&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BT31CTangbA&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Har en hel del minnen från det första #TrackMania, lirade det en hel del i skolan med polarna. Det var ett av de få spelen som fungerade på våra bärbara datorer (gick på John Bauergymnasiet). Jag satt och byggde en hel del banor i editorn, har alltid tyckt att det är kul att göra egna nivåer. Att det är enkelt i #TrackMania gör allt bara bättre. Så när man var färdig så drog alla igång spelet och körde den nya banan. Tror det blev en 15 stycken nivåer, som jag hittade igen ganska nyligen. Det var öken miljön som gällde för det mesta, det är den allra roligaste bantypen.

[eos_image="20417"]TrackMania[/eos_image]
#TrackMania: Sunrise och #TrackMania: Nations lite snabbare stil gillade jag inte riktigt så #TrackMania United blev ett trevligt spel i rätt riktning med sandbitar till #Nations bilarna och ökenbanor/bilarna var tillbaka men nu ännu snyggare i den nya motorn. Även om jag vann United i FZ tävlingen (tack!) så spelade jag inte det särskilt mycket. Antagligen på grund av att just den anledningen att jag spelade det första, man lirade med polare i multiplayer.

[eos_image="20513"]TrackMania United[/eos_image]
Spelet är inte alls särskilt kul att köra själv, gillade inte att spela på nätet heller. Det som gör spelet roligt är att köra med folk man känner, skrika åt dom eller skratta med när man gör allt möjligt galet (och mina banor blev ganska konstiga med mycket hoppande). Om det är någon som vill lira lite #United eller första #TrackMania så är det bara att skicka meddelande. Vore kul om man kunde lira ett gäng FZ'are!

EDIT: Kom ihåg denna grymt coola video, får lust att lira lita när jag ser den.
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfla..." id="gtembed" width="480" height="392"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="allowFullScreen" value="true" /> <param name="movie" value="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=12321"/> <param name="quality" value="high" /> <embed src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?umid=12321" swLiveConnect="true" name="gtembed" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="true" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="392"></embed> </object>

#blogg

Medlem
TrackMania!

Har aldrig kört något Trackmania spel förut, får väl testa något av dem. Vilket är bra att börja med? TrackMania United kanske?


signatur

If Shit Happens, Is It Really Shit?

Medlem

Pröva Nations, det är gratis
Även om jag föredrar ökenbilarna och bantypen så ger F1 stilen i Nations en fingervisning på hur de andra stilarna är. United är värt att skaffa om du gillar Nations då United innehåller alla tidigare stilar i ett paket, med bättre grafikmotor och grym onlinedel.

1
Skriv svar