Äntligen Fredag

Medlem
Äntligen Fredag

Aaah.. Den härliga Fredagen är här då man kan känna att man är riktigt ledig och sådant dock så är jag arbetslös men endå lär jag väl få tänka så? Fredagen är väl inte bara tillför sådana som arbetar? eller?..

Vem ogillar egentligen fredagar? bästa dagen på hela veckan även om många tycker att lördagen är den bästa dagen på veckan. Men Fredagen är soft för man vet vad som väntar på en när kvällen kommer. Massa skojs även om inte varje fredag blir superkul men endå.. men då kan man jue ligga och titta på Sci-fi fredag. Yay! (även om man har sett det mesta där redan, förutom SG1)

Sitter justnu och funderar på om det är dags att testa Bon Voyage.. Tro det eller ej men har blivit sugen på att testa sims och se om det är något att ha efter tjugoelva olika expantioner. Har allting installerat men vågar liksom inte trycka på ikonen än, det är som man väntar på jävulen ska komma och bita av armen på en och sedan skicka armen till något u-land där dom använder den som nån voodo-docka. erhm japp ok inte direkt det bästa tankarna som lyder justnu men iaf.. lär väl skriva om sims vid nästa tillfälle för bloggen. Då sims endå är rätt retro.. eller?

Ha en underbar fredag!

#blogg

Medlem
Äntligen Fredag

Vågar du verkligen?


signatur

Submission is for the weak

1
Skriv svar