Super Paper Mario

Inaktiv
Super Paper Mario

<a href="http://www.putfile.com/pic.php?img=6788141" target="_blank"><img src="http://img2.putfile.com/thumb/10/27618483441.jpg" alt="Click to enlarge"></a>

Woo var lite sugen på att köpa ett nytt spel till Wii. Hade bara Zelda och Wii sports. Tänkte det kunde vara roligt att testa något annat. Har ju för sören inte lirat Mario sedan Mario 64. Möjligtvis att man har suttit ner några polare kring Marioparty men det är inte så märkvärdigt.

Nae jag har varit sugen länge på detta spelet och det har fått väldans bra respons på nätet. Mycket riktigt är det ett toppenlir. Lite segt i början men när det väl sparkar igång så visar det sig vara riktigt underhållande. Gillar verkligen "rpg" stuket på spelet och det finns lots of humor med. Ibland garvar man till lite och ibland blir det kanske lite väl mycket av det goda.

Trodde absolut spelet skulle vara mer "straight forward" men ibland fastnar man på ställen och för att inte tala om de väldiga mängder monologer man får plöja igenom. Jag personligen har inget emot det men en person som min bror förstår sig inte på hur jag orkar sitta och läsa rad efter rad. Han vill bara ha rak action.

Uppskattar att de har försökt göra storyn en aning djupare. Inte bara rädda prinsessan som har blivit kidnappad( även om det ,som vanligt, handlar om det i detta spel med).

Super Paper Mario är ett härligt spel som jag kommer fortsätta spendera många timmar tillsammans med

#blogg


signatur

"Jesus loves me yes I know"

Medlem
Super Paper Mario

What is your favorite color?
Blue!
no wait!..
AAaaaa....

Paper mario är sinnesjukt spel O_o

Skägg.
10 Chambers
Skrivet av Loading:

What is your favorite color?
Blue!
no wait!..
AAaaaa....

Paper mario är sinnesjukt spel O_o

Det låter som Python ju!


signatur
Inaktiv

Det är väl för härligt


signatur

"Jesus loves me yes I know"

1
Skriv svar