Ny Puzzlegeddon video

Medlem
Ny Puzzlegeddon video

Ända sen jag såg SGA trailern av #Puzzlegeddon och att det tog första priset på den tävlingen har det varit ett spel som jag gärna skulle testa. Musiken i trailern var också riktigt skön, ännu en anledning att jag sett den om och om igen. Men ytterst lite har kommit ut sen dess förutom en youtube video jag hittade när det blev lite googlade efter något nytt. Då stötte jag på denna video som ger lite info om hur spelet fungerar:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tPb1UMsM1ao"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tPb1UMsM1ao" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
Trailern pekar mot att det ska komma till DS, Wii, Live Arcade och PS Network. Verkar kunna bli en killer på LAN, om det är lika skoj att spela som det ser ut.

#blogg

Antikvitet
Ny Puzzlegeddon video

Som medlem i SGA-juryn förra året har jag därmed spelat Puzzlegeddon en del och kan intyga att när man spelar 7-8 stycken samtidigt blir det sanslöst stressigt när missilerna börjar flyga.


signatur

John Severinson, före detta chefredaktör - Läs min blogg

Skägg.
10 Chambers

Det såg riktigt trevligt ut, säkert en höjdare vilken plattform det än släpps på.


signatur
1
Skriv svar