Ny Faces of War-demo i morgon

Robot
Inaktiv
Ny Faces of War-demo i morgon

Nån annan som fick PC-gamer idag där dom jämförde just Faces of War med Company of Heroes? Vinnaren blev, inte helt förvånande, Company of Heroes och jag kan inte annat än hålla med. Vad ska man med Fa(e)ces of War till när man har CoH?

Edit: Stavfel!!


signatur

Serious Rabarber Squad, Kravlöst i BF2 sen 2005
Spasdar: Aldrig att Starforce _förstör_ hårdvaran

Medlem

Den stora skillnaden är direktkontroll av enheter vilket gör FoW till det bättre spelet. Att man dessutom slipper basbyggandet är grädde på moset.

Medlem

Umm SgtKelly det enda som är lika i spelen är WW2 annars är det 100% olika spel... Det ena ett klassiskt RTS med baser osv. I.e. Company of Heroes. Det andra är ett squad baserat spel där du får en viss mängd gubbar i början av banan och skall utföra comando räder med, du kan även utrusta gubbarna med vapen du hittar och sno fordon etc.

Så eh du verkar inte riktigt veta vad du pratar om tyvär. Gammla Soldiers: Heroes of WW2 (föregångaren till Faces of War) var riktigt kul även om det flöt lite dåligt. Man kunde verkligen jämna alla hus osv med marken och det det såg verkligen ut som man krigat rejält när banan var slut.


signatur

Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

Medlem

Tyvärr kändes det som man hade soldater från Skynet som krigade åt en. Att gå själv mot en tank gick, fast man fick flyta ett par ggr. >_>

1
Skriv svar