The IT Crowd

Medlem
The IT Crowd

Igår så kom en kompis över med en tv-serie som han hade skaffat som jag aldrig dock hade sett förut som hette "The IT Crowd". Handlade om 2st IT killar som jobbar på ett företag som har den sjukaste bossen någonsin, Brent från The office verkar mera normal än denna killen. Men iaf it-killarna får en kvinnlig medarbetare som inte kan ett dugg om Datorer, Men hon visas senare vara bättre på att hantera den sociala biten i arbetet än dom andra två IT-personerna så hon får stanna kvar.

Det är början och resten är bara så tokigt bäst, var länge sedan jag skrattat så mycket pga en serie. Denna serie kommer jag lugnt att följa och dom håller på och gör nya avsnitt, finns en hel säsong och 2 avsnitt på säsong 2 ute justnu.

Det är så här man klarar av en interjuv.
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/C_ekQ-YpD-M"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/C_ekQ-YpD-M" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Fina It-personalen.

#blogg

Medlem
The IT Crowd

verkar mycket lovande ska allt ge det en chans

Medlem

Det är klockrent, såg det först på TV4 och börjat följa sen dess. Väl värt att kolla på!

En till video på The It Crowd: http://www.youtube.com/watch?v=MTbX1aMajow

Sök runt lite så kan man oftast hitta något avsnitt på youtube eller google video.

Medlem

Jo precis, Tror att alla avsnitt finns på youtube.. men inte den roligaste kvalitén direkt.

Medlem

Grymt bra serie!


signatur

Ja jag vet att jag är bäst!

Medlem

det är bland det roligaste jag sett P:

Medlem

Finns faktiskt 4 avsnitt ur säsong 2 "släppts".

Medlem

Och nu finns det 5. Jag som har missat lite

Medlem

ahh nice älskade säsong ett såg det när det gick i england var rädd dom hade axat serien. kul att höra att så inte var fallet dags att leta reda på den igen med andra ord


signatur

You're funny, and you're nicely shaped. It's ludicrous to have these interlocking bodies and not... interlock. Please remove your clothing now.

Inaktiv

Såg det också när det började gå på TV4 men dom jävlarna slutade visa det

1
Skriv svar