Skärmdumpar från The Guild 2

Robot
Medlem
Skärmdumpar från The Guild 2

Förstår inte att dom satsar så mycket på grafiken... Det var ju det största problemet med ettan. För mycket lull-lull som kom i vägen för spelandet

Inaktiv

Ser ut som en Oblivionkopia.

Man borde optimera spelen än att bara göra större texturer m.m.

Medlem

Jag håller inte alls med dig Jower... tycker att grafiken och det något klunkiga interfacet gav ettan en unik speciel känsla. Garanterar att om dom sätter sig ner och "streamline:ar" interfacet så blir inte spelet hälften så roligt. Dom borde dock fixa den fruktansvärt dåligt gjora multiplayern. Fanns otroligt många buggar i multiplayer, var så illa att man började undra om dom själva någonsin testat den featuren.

CreV, håller med att grafiken vid en snabb blick kan se ut som Oblivion. Gameplay:et är dock helt annorlunda. Detta är ju en blandning av trading, buissiness sim, real-tids strategi och RPG.

Medlem

MY EYES HURTS! To mutch BLOOM! Kan folk inte skapa spel utan att ha maxat bloom....*suck*


signatur

- I mean gaming journalists look bad just writing about stuff, but when you put them in front of a camera...a whole new dimension of bad is created.

Medlem

Förbokat? Givetvis Dock inte för grafikens skull, utan för att det förhoppningsvis har samma känsla som ettan

Medlem

Trevlig nyhet! Spelade ettan ganska rejält, Hoppas att detta blir i minst samma klass!

Medlem

Hoppas att det blir verkligt stora förnyelser i den här uppföljaren. Jag har en ond känsla av att det kommer bli alltför likt 1an på alla sätt rörande gameplay och interface.

Medlem

Längtar enormt efter denna titel, spelat ettan sjukt mycket
Trodde inte de va så många som kände till dess glans

1
Skriv svar