Pensionär x 2

Skägg.
10 Chambers
Pensionär x 2

Jag känner mig som en 85-åring med en höft av stål, och då har inte ens träningsverken kickat in. Igår spelade vi den viktigaste matchen för säsongen med korpengänget, vår andraplats utmanades av laget på tredjeplats. Det tog bara någon minut så släppte vi in årets skitmål och de resterande 35 minuterna blev en uppförsbacke i kämpa. Vi lyckades inte slå hål på dem, sista kvarten var spel mot ett mål med undantag för några kontringar. Så uttröttande och det kännas i både kropp och knopp idag.

I veckan blev det också klart att min dator inte längre kan kallas speldator. Jag kan köra #World in Conflict med hyfsade inställningar och flyt, men veckans två demon av Bioshock och Medal of Honor: Airborne ville inte ens starta. Craposhit, det blir att investera i nya delar men här närmast ligger en systemkamera.

#blogg


signatur
Inaktiv
Pensionär x 2

Angående Medal of honour så gör det faktiskt inte så mycket. Kändes inte ett dugg kul att spela det. Visst det var coolt att hoppa och sen kunna landa var som helst men väl nere på marken var det väldigt likt vilket ww2 fps som helst. Läggas till skall att då menar jag inte call of duty klass utan detta var något åt de sämre spel som släppts i genren.


signatur

"Jesus loves me yes I know"

Inaktiv

Satsa på systemkamera och zon-salva för krämporna.

Datorer är bara jobbiga...

1
Skriv svar