Xbox Live Arcade tips

Medlem
Xbox Live Arcade tips

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade... igen. Borde göra det oftare men men. Har varit lite upptagen. Men till ämnet, lite tips på roliga XBLA (Xbox Live Arcade) nerladdningar. Varje Arcade spel har en demo så testa alltid innan köp!

Small Arms
För alla som har två eller fler 360 kontroller och lite polare så skulle jag rekommendera Small Arms vilket skulle kunna sammanfattas som Smash Bros. fast med vapen. Singleplayer är tyvärr inte särskilt kul överhuvudtaget och enda anledningen att man spelar det är för att låsa upp alla karaktärer och banorna, men det är i local multiplayer som spelet skiner. Få spel kan man lira 4 pers samtidigt på och ha så hektiska omgångar med explosioner och blysalvor.
Kostnad: 800 MS poäng*
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6aykPxJ17bY"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6aykPxJ17bY" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

#Eets: Chowdown
Den som kört något spel i The Incredible Machine serien skulle känna igen sig ganska fort i detta spel. För er som inte testat den serien så kan jag säga att det är ett pusselspel där det gäller att lägga ut sina verktyg/konstiga saker för att få sak a till punkt b. Men man ska inte bara lägga ut sakerna utan också använda i realtime. Man får poäng för hur fort man klarar banan och vad som används, varnar däremot att det blir riktigt långt och svårt mot slutet, jag har inte kommit till sista kapitlena än! Men kul är det, sitter fint för alla som vill klia på geniknölarna.
Kostnad: 800 MS poäng*
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3jlNAHGE1do"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3jlNAHGE1do" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

#Prince of Persia Classic
Vad behövs säga för det här spelet? En klassiker som omgjorts i sexig 3D. Ett riktigt kul plattformsspel där de lyckats förbättra på de flesta punkterna jämfört med orginalet. Massvis med animationer som är välgjorda, ett fungerande stridsystem med bra ljudeffekter och det håller sig troget till orginalet. Nästan för troget skulle man kunna säga, banorna är exakt identiska till föregångaren så för den som redan spelat igenom det många gånger för flera år sen är inget nytt att hämta från varken story eller banor. Men jag skulle säga att det ändå är värt pengarna för alla förbättringar som gjorts och nostalgin i spelet. Prince of Persia har alltid varit ett bra spel och nu har det blivit snäppet bättre.
Kostnad: 800 MS poäng*
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/R7AzYqMDabQ"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/R7AzYqMDabQ" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Jag tror det får räcka för nu, skriver mer om fler XBLA spel senare, tipsa gärna om andra XBLA spel som ni skulle rekommendera.

*I nuläget så är det 0.113kr/Microsoft poäng (226kr för 2000 MS poäng = 226/2000 = 0.113kr/MS poäng. Mängden poäng du köper spelar ingen roll, alltid 0.113). Så för att räkna ut hur mycket t ex ett 800 MS poäng spel kostar i kr blir det 800x0.113 = 90,40kr.

#blogg

Medlem
Xbox Live Arcade tips

Doom är en rekommendation också, riktigt bra gjord portning. Shotgun är så gryym.


signatur

dom förnedrar hela Gamer-world!!!

Medlem

Får testa det, tror jag bara körde en kort stund precis när jag skaffade 360'n... och då hade jag mycket annat att spela också.

1
Skriv svar