Engelsk Star Wolves 2-demo

Robot
Inaktiv
Engelsk Star Wolves 2-demo

Ettan var skoj, dock så hade det en del problem. Dålig skepps AI, dåligt interface. Hoppas att dom har fixat det.

Medlem

Vad är det för typ av spel?
Jag hittar bara info på tyska
Är det som Homeworld?


signatur

"Jävla skitprat" - Per Albin Hansson

Medlem

Svartsmurfen i ettan spelade du ett gäng mercenaries som hadde fighters och ett större "moderskepp". SÅ inte som homeworld alls. Utan du bara fick ett uppdrag mekade ihop dina skepp genom att köpa vapen osv sen gjorde du det. Hadde kunnat vara riktigt bra om det varit freeform på det istället för bara banor där man ibland kunde välja 2-3 extra banor mellans story missions för lite extra pengar.

Detta skall provas, även om ettan inte var super bra var det kul, när det inte buggade eller ain klantade till det totalt


signatur

Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

Medlem

Man tackar för genomgången.
Kan vara värt en test


signatur

"Jävla skitprat" - Per Albin Hansson

Medlem

Rollspelsinslaget är det att man köper vapen? ;o.
Inte spelat det, måste juh fråga lite, är det som en mindre öppen version av Freelancer, typ?

Medlem

Provade precis spelet, verkar som dem gått över till freeform typ. Man har sitt mothership precis som förut men man flyger som man vill, landar på stationer och tar uppdrag hyr mer mercs osv. Annars är interface och annat exakt lika dant som ettan. Men det var rätt svårt i början, man möter aliens som smiskar ens mothership på typ 2 sekunder.

Mykee I freelancer har du direkt kontrol över din gubbe i detta är det mer som ett RTS, du ger order om var dem ska flyga vem dem ska anfalla osv, sen dogfightar ai'n åt dig, medans du bestämmer om dem ska använda misiler, vem som ska göra vad i en squad, typ Active Missile Defence osv.

RPG delen är att dina piloter får experience för att göra saker som du sedan spenderar i ett skill träd som ser lite olika ut beroende på vad piloten har för inrikting. t.ex. Gunnery, Missiles, Electronics and Systems, Piloting.


signatur

Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

1
Skriv svar