Zombiesplatter - kan det vara något?

Antikvitet
Zombiesplatter - kan det vara något?

Det tittade in ett par nya spel till redaktionen i dag. #Monster Madness: Battle for Suburbia var ett av dem, och det verkar ju spännande. Fyrspelarcoop minsann, över 20 gigantiska banor med intensiva bossfighter och mycket interaktiva och förstörbara omgivningar. Snillrika fysiska fällor!

Jag läser förstås från spelfodralets baksida och slås av hur superlativen lyser med sin frånvaro, något man inte kan säga om utropstecknen. På tal om utropstecken, har du sett efter hur många meningar i en Kalle Anka-serie som avslutas med utropstecken? Alla! Förutom de som avslutas med frågetecken, förstås. Tror du mig inte? Titta här då.

Men tillbaka till zombiespelet. Det ser faktiskt rätt skoj ut. Att det är en storbystad blondin i axellös, tajt och rosa top med grå mjukisar och ett stort raketgevär på framsidan, det är ju också rätt trevligt.

Fick förresten höra att vår nya referens-tv är på ingång! Det är JVC som levererar en härlig 42" stor 1080p-tv. Smaskens!

<img src="http://www.jvc.se/site/sv/lcd_tv/images/lineup_img_dv_c1.jpg" style="border-left: 1px solid #cccccc; border-top: 1px solid #cccccc;">

#blogg


signatur

John Severinson, före detta chefredaktör - Läs min blogg

Medlem
Zombiesplatter - kan det vara något?

det där är det största skit spelet 2007


signatur

I'm the broken one who fixed it.

Medlem

Gif tv!


signatur

Varning, ovanstående text kan innehålla särskrivning.

Skägg.
10 Chambers

Jag hade stora förhoppningar på #Monster Madness: Battle for Suburbia, trodde det skulle vara ett nytt [[Zombies ate my Neighburs]] men enligt de första recensionerna är det inte i närheten så roligt.


signatur
Medlem

har testat det. det är inge vidare...


signatur

Hell Tengil, vår befriare!

1
Skriv svar