Minus till plus

Inaktiv
Minus till plus

EA har ju faktiskt visat att de försöker ganska väl med Wiin tycker jag. Men ett av deras kommande spel, Boogie, har aldrig varit något jag lagt särskilt på minnet. En ny trailer för spelet gjorde mig faktiskt mer intresserad av spelet. Nu undrar jag bara, hur ska man kunna sjunga samtidigt som man vevar med kontrollerna för att få "gubben" i rutan att dansa taktfast? Tillsvidare håller jag nog ögonen mest på Elite Beat Agents till DS, men Boogie finns i alla fall på min karta nu.

<div><object width="425" height="255"><param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/swf/1PnACgtGYqFDngeKR"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><embed src="http://www.dailymotion.com/swf/1PnACgtGYqFDngeKR" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="255" allowfullscreen="true"></embed></object><br /><b><a href="http://www.dailymotion.com/video/x2ay35_trailerboogie">Boogie Trailer</a></b><br />

#blogg


signatur

sibbor: [...]eller hävdar att 60GB PS3 skulle vara en svart, tung, het stekpanna...
Min Blogg: Noir

Medlem
Minus till plus

kanske blir headset mic? skulle vara grymt än att ha en storfet o jobbig sådana.. :>

Medlem

Tydligen så följer det med en mic till spelet och nej inget headset.

http://www.gametrailers.com/player.php?id=19857&type=mov&pl=g... visar en film och det tyder på att man inte sjunger och dansar sammtidigt. Dock säger de i en intervju att man kan lipsynca med karaktären sammtidigt som man dansar på något vis.


signatur

osv.

1
Skriv svar