Medlem
5000

Såg nyss att det har varit 5000 besökare på min lilla blogg och det känns kul att så många som orkar titta in och se vad jag gnäller om eller vad för gammla "skitspel" som jag skriver om Dock är det inte direkt 5000 besökare det är mera 5000 klickningar men det är fortfarande fantastiskt då min blogg nästan bara har varit uppe i ca 1 månad. Tack alla ni som orkar titta in iaf. :>

En skön liten theme song <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZPn-lTytfGo"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZPn-lTytfGo" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

#blogg

Medlem
5000

njaa jag gillar dom första 2 säsongernas intro mera....!! jag kan inte fatta hur denna serie blev canceled!

Medlem

hehe, den las ner pga att dom 2 första säsongerna gjordes av DS9-teamet men sen när dom fick hoppa av så blev den tok bra men då hade USA tröttnat på serien innan dess och såg inte på det. Jag gillar båda teama sångerna men den upphotade säljer nog mest.

Medlem

hmm...aldrig sett DS9 serien..bara sett Enterprise och Next Gen

Medlem

Har bara sett några få avsnitt av DS9.. hatade det.. men endel ska visst vara bra.. men endå endel bra på 7 säsonger det är inget att hurra på. Fast man känner sig endå lite sugen på att se det för att få lite mer startrek i blodet. Orka vänta tills nästa film kommer.

Medlem

Det är många som har prisat DS9 men jag kan bara inte förstå varför. Jag fick verkligen tvinga mig själv att se igenom säsong 1-2 och jag har precis börjat på säsong 6 där det äntligen börjar bli intressant.

De har även gjort grymt dåliga val av skådespelare, Cisco har sina stunder men jag, som annars hatar Ferengi och tycker de är störtlöjliga, tycker nog ändå att dom gör det bäst.

Om jag går över till Enterprise så är jag nog som ni andra helt oförstående varför de la ner serien så tidigt. Säsong 1 var väll sådär, men 2-4 var ju helt lysande!

Jag har gjort en egen liten promo-film för Enterprise som går att hitta här:
http://www.youtube.com/watch?v=HMQyMD7HNcM
(den kan innehålla spår av spoilers 8) )

hmm, kanske skulle skriva min egen blogg om Star Trek, det är så mycket jag vill ha sagt.


signatur

I'm a snake, follow me!

Medlem

Den var riktigt najs den "musikvideon" får en att vilja se om hela serien igen

Medlem

Kul att höra!


signatur

I'm a snake, follow me!

Medlem

Grattis till 5000

Medlem
1
Skriv svar