Game on - Spelkväll coming up!

Flakmonkey
Game on - Spelkväll coming up!

Jahapp, då har man visst en spelkväll att se fram emot. Vissa alkoholhaltiga drycker kommer vara inblandande så det kommer nog bli en kul kväll. Som vanligt är det upp till mig att ta med roliga spel och jag funderar lite på vilka jag ska ta. #Guitar Hero 2 är ju givet, men sen klurar jag på om jag inte ska få med mig något fightingspel också, de brukar ju vara poppis. Pro Evolution Soccer eller något annat sportspel är även det en möjlighet. Skulle egentligen vilja ta med mig min Dreamcast och Chu Chu Rocket, det är nämligen bara bäst som partyspel, speciellt efter några promille i kroppen.

Kameran ska kanske med också. Man vet ju aldrig vilka "kodak-moments" som uppstår, förmodligen en hel del skulle jag tro, eller det är iaf min förhoppning. Nåja, får väl återkomma imorgon med en rapport och eventuella bilder, nu är det dags att göra sig lite representabel.

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hqJoImNTs8I"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hqJoImNTs8I" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
Om det är något som var bättre förr i spel så var det fanimej musiken. Rob Hubbar <3

#blogg

Medlem
Game on - Spelkväll coming up!

Dreamcast är världens mest underskattade konsoll. Chu Chu Rocket ett av de bästa multiplayer spelen någonsin.

CAT MANIA!

Medlem

Dagens spelmusik är inte för dålig den heller, men det finns så många sköna klassiker som Turrican, R-Type, The Last Ninja... fantastisk musik.

Inaktiv

Aah avis, måste dra ihop spelkväll här snart ...fast då jäklar ska de få köka bly i Halo


signatur

This will not be quick, you will not enjoy this, and I am not your Queen!

1
Skriv svar