Nya Need for Speed XI (Pro Street) ingame bilder!

Inaktiv
Nya Need for Speed XI (Pro Street) ingame bilder!

Nya bilder från #Need for Speed XI! Ser onekligen sjukt snyggt ut. De säger det är ingame, frågan är om det verkligen kommer se så snyggt ut när det väl släpps..

#blogg

Medlem
Nya Need for Speed XI (Pro Street) ingame bilder!

Kan säga att man redan i sourcemotorn kunnat skapa miljöer av denna klass. Inget märkvärdigt för en som vet vad han/hon gör. Och stirra dig inte blind på bilarna. Kolla på marken och miljöerna runt om så ser du att dessa inte är lika detaljerade.
(Bilarna är bara mer detaljerade och har större texturer.)

Inaktiv

Det som jag tycker är snyggt, och som är det svåraste att få till, är ljussättningen. Det är just det som gör att tex GTHD ser så bra ut.

Bilarna i tex Forza 2 är ser lite plastiga och artificiella ut.

Medlem

Håller med fullständigt. Bra ljussättning kan göra väldigt mycket för upplevelsen.
Och det ser ju inte så värst snyggt ut när nästan allting är lika ljust överallt. I verkligheten finns det ju mängder ytor där ljus och skugga skapar kontraster. Kul att se att det görs framsteg på det området.

Att bilarna ser plastiga ut är säkert grafikerns fel som smäller på 100% reflektion på bilarna och inte texturerar dem utan låtar hela bilen vara i en färg (gissningsvis kan det också vara så att spelmotorn har begränsningar för hur reflektioner kan se ut).

edit: Menar att ljussättningen inte nödvändigtvis är det som ger upphov till plastiga ytor. Om det nu var olydigt. Kanske inte..oh well.

Medlem

tycker bilarna är rätt sjysta, men omgivningen är ju skitful. nä uch, hoppas bara det inte blir som carbon fock, skildnaden mellan most wanted o carbon grafik mässignt var ju astronomiska, carbon så ju ut som ett gammalt 2002 lir med för många shaders som de bara slängt in utan mening

Inaktiv

Håller med. Oftast är grafiken för perfekt och ren. In med lite brus så ser det genast mkt bättre ut, och smuts, rost, papperslappar osv.

1
Skriv svar