Bil ska köras på konsol (?)

Redaktör
Bil ska köras på konsol (?)

<a href="http://www.fz.se/bildarkiv/image.php?id=45637" target="_blank"><img align="right" src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Forza_Motorsport_2/pitpass4..." width="128" height="72" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></a>Något konsolfreak är jag knappast, äger bara en Xbox. Som alla andra har jag åsikter om vilka spel som gör sig bäst på vilken maskin, och motorspel ska köras med ratt på pc. Men, Nylund på SuperPlay har tjatat hårt om #Forza Motorsports storhet, så för några veckor sen ordnade jag ett begagnat exemplar. Efter några timmars körning förstår jag honom - klockrent spel, med oväntat realistiska inslag för att vara konsol (fördomar - skulle jag?!).

En förhandsversion av #Forza 2 ramlade in på redaktionen i går, Nylund var snabbt som en vessla framme och snodde åt sig den. Lyckades sno åt mig lite körtid i dag; likheterna är stora (kanske lite för lite nytt?), men jösses vilken känsla!

Kan jag ha varit fel ute, gör sig bilspel bäst på konsol...? Nej, det handlar förstås om respektive titel. Men håll för allt i världen koll på Forza om du äger en Xbox av något slag.

#blogg


signatur
Antikvitet
Bil ska köras på konsol (?)

Jävla Nylund, komma och sno våra spel.

Fast det var ju väldigt roligt att vi fick det och inte de!


signatur

John Severinson, före detta chefredaktör - Läs min blogg

Medlem

nej, Bil ska köras med pedaler, ratt, växelspak, däck, motor m.m.

Medlem

När du nämner det, när gjordes det ett Formula 1 lir till PC sist? 5 år sen? En teori kring varför det finns så mycket fler bilspel till konsoler jämfört med PC kan vara det att bilnerdar != datornerdar, eller?

1
Skriv svar