Köa mera

Skägg.
10 Chambers
Köa mera

Mina första blogginlägg kan ha varit en smula #WoW-fientliga, kanske för att jag egentligen ville spela men mest som en antireaktion på redaktionspolarnas lirande. Efter måndagsnattens release av #The Burning Crusade har min inställning mot spelet mildrats avsevärt.
<a href="http://www.fz.se/bildarkiv/image.php?id=38815" target="_blank"><img align="right" src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/WoW__The_Burning_Crusade-na..." width="64" height="96" border="1" hspace="5" vspace="5"></a>
Jag tycker att det är kalasroligt när folk är så entusiastiska så att de sitter i dagar framför symaskinen, struntar i den förvisso milda kylan och köar på gatorna. Köerna var längre inför Wii-premiären men situationen skiljer sig eftersom det då inte fanns tillräckligt med konsoler åt alla som vill ha. Jag tror inte kartongerna med brinnande korståg lär ta slut i första laget, #Blizzard vill ha sin månadsavgift. Uppoffringen var alltså onödig i veckans fall.

Själv har jag aldrig köat för ett spel men däremot spenderade jag 24 timmar på Medborgarplatsen för att köpa premiärbiljetter till Star Wars Episod 1. Eftersom det var mitt i sommaren led jag och kamraterna inte mycket, 7-Eleven på hörnet var öppen dygnet runt så det fanns snask och läskeblask att tillgå. I slutet hade vi det nästan löjligt trevligt när ett gäng bakom oss i kön släpade dit en teve och visade dåliga actionrullar.

Sammanfattningsvis; köande folk är mysigt och bidrar till att cementera gaming som en egen subkultur.

#blogg


signatur
Medlem
Köa mera

Jo, köandet är rätt kul om det är en intressant sak. Själv köade jag i 24 timmar på Kungsgatan i Stockholm inför episod 1(självklart, det var ju där A New Hope hade premiär också!), och var ju givetvis utklädd på visningen 8)

Skägg.
10 Chambers

Medis var lite lättare, vi hade väl 20 pers framför oss 24 timmar innan, kungsgatan var ju helt crazy.. var ju minst en vecka där.


signatur
1
Skriv svar