Eftersläntrare

Medlem
Eftersläntrare

Nu sitter vi alla tre i familjen Ek i vårt hem i Malmö. Nöjda, glada och lite lyckligare efter en helg i vackra Småland. Jag mår alltid bra efter att ha varit där, det lugna tempot, mammas mat och sällskapet gör att man mår bra!
Det är med lite sorg jag åker därifrån, men vet samtidigt att jag skulle bli tokig om jag skulle bo där. Semestrar är perfekt, tillräckligt länge för att hinna njuta av allt det härliga, tillräckligt kort för att inte se det vardagliga.
Antagligen skulle jag kunna fotografera mig själv till döds i den här naturen, så mycket tycker jag om att vara där och jag inspireras verkligen av att gå omkring i skogarna och på stränderna. Att vädret har varit näst intill perfekt under vår resa gör inte saken sämre.

<a href="http://www.flickr.com/photos/29699099@N02/5068301089/" title="Oknö beach by manuel ek, on Flickr"><img src="http://farm5.static.flickr.com/4130/5068301089_995bf4bc33.jpg" width="500" height="333" alt="Oknö beach" /></a>

Den här bilden är tagen med min 24mm TiltShift och jag måste säga att den fungerar så jäkla bra att det är nästan bara den som sitter på kameran just nu. Landskap, arkitektur, porträtt, det verkar inte finnas något som den här gluggen inte klarar av! Jag kan varmt rekommendera er att prova om ni har möjlighet. Jag var lite frustrerad till en början, med alla rattar och reglage, men nu går jag från klarhet till klarhet och skulle inte släppa den ur min hand om så arga hundar jagade mig

En konstig liknelse kanske, men faktum är att min kära morfar blev påhoppad av en schäfer här ute på Oknö, varifrån bilden ovan är ifrån. Han klarade sig utan fysiska skador men blev rejält skrämd så klart. Händelsen är polisanmäld och det visar sig att kvinnan med hunden har fått flera anmälningar på sig och hunden för liknande attacker. Jag förstår inte varför såna människor får ha kvar sin hund, det är ju inte snällt varken mot hund, ägare eller folk som råkar komma i dess närhet.

Nog pratat om tråkigheter, den här helgen har verkligen varit fantastisk och hösten har börjat riktigt bra. Många vackra bilder fick jag med mig hem och än fler minnen.

<a href="http://www.flickr.com/photos/29699099@N02/5068394907/" title="Mönsterås fallen leaves by manuel ek, on Flickr"><img src="http://farm5.static.flickr.com/4145/5068394907_b227e1b3b8_z.j..." width="409" height="640" alt="Mönsterås fallen leaves" /></a>

Jag förstår om man får hemlängtan när man är i Kina jag har det när jag är i Malmö

#blogg

Eftersläntrare

Mönsterås är ganska awesome, faktiskt. Så länge man inte är där mer än i tankarna.

Medlem

Jag vill nog påstå att det är ganska awesome även under kortare stunder
En sommarstuga på Oknö?? ABSOLUT!!!

1
Skriv svar