Drottningens rosenträdgård

Medlem
Drottningens rosenträdgård

Javisst, här i Malmö är vi så lyckligt lottade att Drottningen har sin egen rosenträdgård, än mer tur hade jag idag att rosorna fortfarande blommar. Väldigt vackert i det kalla höstvädret och något förvånande faktiskt. Nu kan jag mycket lite om blommor och deras liv så detta är kanske helt normalt, men jag blev överraskad och glad på samma gång

Akira och Linda var något mer skeptiska när det började dra ut på tiden... jag såg bilden i huvudet men fick inte riktigt till det. Weapon of choice var 70-200:an och bästa bilden blev tagen på bländare 4. f2.8 var också helt okej men bakgrunden blev så där härligt rund på f4, något mer smetig och mjuk på f2.8. Tyckte den här passade bäst och jag lät även några nyponknoppar synas i bild.

<a href="http://www.flickr.com/photos/29699099@N02/5087828514/" title="Autumn rose by manuel ek, on Flickr"><img src="http://farm5.static.flickr.com/4087/5087828514_02e958cbdb.jpg" width="500" height="358" alt="Autumn rose" /></a>

Det var strålande sol idag men väldigt kallt. När jag kollade vädret så stod det +4 grader men i blåsten skulle "real feel" vara jämförbart med -3 en vindstilla dag. Brrrrr... mössa, vantar var givet och gärna långkalsonger (om jag hade hittat dem).

Nu är det mitt i natten ser jag, har precis kollat på animerad film om drakar och ätit ostbricka Mycket trevligt! En mysig lördagkväll så här efter jobbet.
Hoppas ni har en bra helg där ute i världen!

// Manuel

#blogg

Medlem
Drottningens rosenträdgård

Holy...cow

Medlem

Som i bra eller??

1
Skriv svar