Äntligen är helgen över!

Medlem
Äntligen är helgen över!

För somliga låter detta kanske som rent idioti, men för oss som jobbar helger är det otroligt skönt när söndagkvällen äntligen kommer. Jag har varit på jobbet fredag, lördag och söndag kväll och är rejält trött på det nu. Vill bara sova, men håller mig vaken några timmar efter hemkomst för att inte bara sova/jobba/sova/jobba osv... måste ju ha lite "normalt" liv också. Så jag försöker redigera lite bilder, se på TV eller varva ner på annat vis. I kväll blev det redigering av ett foto från igår, trött som jag är och i ärlighetens namn lite småsur och lättirriterad så blev det lite sisådär. Bilden är rätt skön med höstens färger, motivationen däremot är det värre med. Urk... jag blir sån här när jag jobbat för mycket.

<a href="http://www.flickr.com/photos/29699099@N02/5090858454/" title="Autumn trees Malmö by manuel ek, on Flickr"><img src="http://farm5.static.flickr.com/4125/5090858454_e5693bccfe.jpg" width="500" height="323" alt="Autumn trees Malmö" /></a>

Där har ni bilden i alla fall. Malmö, Pildammsparken, "Tallriken" vilket är den helt runda, till formen, gräsmatta som omsluts av denna allé av träd. Det är riktigt läckert och första gången jag såg den kommer jag aldrig glömma. Min fru tog mig dit och jag var helt förstummad. Det är en enorm gräsmatta och så denna vackra allé som går runt den. Människor använder den att springa runt, grilla på, rasta hundar osv osv.. det är en oas lite undangömd från stadens brus. Det är underbart att gå omkring här i skogarna i Pildammsparken och jag är så glad att vi bor nära den. Det är perfekt både ur hundsynpunkt som fotosynpunkt. Särskilt som vi inte har någon bil ännu och den här naturen är den enda jag har nära tillgång till.

Jag satt på Flickr och tittade på lite vackra höstbilder från Stockholm. Snart är det dags för oss att packa väskorna och åka upp. I början av november har jag lite fotojobb där i huvudstaden och vi ska passa på att träffa gamla vänner och bekanta. Det brukar innebära middagar och öl varenda kväll, för att hinna träffa dem alla. Men riktigt trevligt ska det bli.

Nuuuu börjar jag bli trött som en klubbad säl, vi får höras i morgon igen. Jag ska ge mig ut på långpromenad med vovven på morgonen och hoppas på att få lite dimma eller fint morgonljus

#blogg

Medlem
Äntligen är helgen över!

Umm, slutade du inte jobba helger? Med nya jobbet, eller hur var det?


signatur

Lär dig av andras misstag, du hinner inte göra alla själv.

Medlem

Johorå... men nya jobbet börjar inte förrän 21 december... 3 månaders uppsägningstid du vet

1
Skriv svar